Jsou květiny dobrý dárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.8.22 23:40

Jsou květiny dobrý dárek?

Hezký večer!

O prázdninách jsem se seznámil s dívkou a stali se z nás kamarádi, tak se chci zeptat, zda je relevantní dárek, k jejím narozeninám, květina, i když spolu nejsme ve vztahu? Děkuji za radu 😀

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
16.8.22 23:53

Jak je stará? A jsi pozvaný na oslavu, nebo se chceš nějak vnutit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.22 23:55
@Ou píše:
Jak je stará? A jsi pozvaný na oslavu, nebo se chceš nějak vnutit?

Nejde o oslavu, narozeniny má až v listopadu, chci jí nějaký dárek dát jen tak, mimo oslavu, ale už teď o tom přemýšlím. Bude jí 16.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
17.8.22 00:01

Aha, takže jí chceš sbalit.

No s těma dárkama bych počkala, spíš jí přivedeš do rozpaků.

Pokud ti není víc jak 20, tak ji pozvi normálně na rande. A ano, riskuješ že tě odmítne. To je život, ale bez něj se zamotáš do podivného čekání a dvoření se bez toho, aby to bylo jasné a ona si bude myslet že má jen takového trochu trapného kámoše.

Blbé je, že klíčový aspekt atraktivity pro dívky je nějaké základní sebevědomí, takže holt musíš sebrat odvahu a čelit panice z toho že tě může odmítnout a panice z toho, že to možná bude trapné. Bez toho aby si konal se komunikaci s holkama nenaučíš. A holt když něco pokazíš, tak to bude bolet, ale příště už to zvládneš lépe.

Nemá smysl jen fantazírovat a možná si psát. Potřbeujete se potkávat v reálu - bez toho se dál než ke kámošení nedostaneš.

Pokud ti je víc jak dvacet a ptáš se na emiminu, jestli dávat šestnáctce kytku, tak to nená dobrý nápad ji vůbec zkoušet balit a spíš se potřebuješ naučit interakce s živými lidmi jako takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.22 00:06
@Ou píše:
Aha, takže jí chceš sbalit.

No s těma dárkama bych počkala, spíš jí přivedeš do rozpaků.

Pokud ti není víc jak 20, tak ji pozvi normálně na rande. A ano, riskuješ že tě odmítne. To je život, ale bez něj se zamotáš do podivného čekání a dvoření se bez toho, aby to bylo jasné a ona si bude myslet že má jen takového trochu trapného kámoše.

Blbé je, že klíčový aspekt atraktivity pro dívky je nějaké základní sebevědomí, takže holt musíš sebrat odvahu a čelit panice z toho že tě může odmítnout a panice z toho, že to možná bude trapné. Bez toho aby si konal se komunikaci s holkama nenaučíš. A holt když něco pokazíš, tak to bude bolet, ale příště už to zvládneš lépe.

Nemá smysl jen fantazírovat a možná si psát. Potřbeujete se potkávat v reálu - bez toho se dál než ke kámošení nedostaneš.

Pokud ti je víc jak dvacet a ptáš se na emiminu, jestli dávat šestnáctce kytku, tak to nená dobrý nápad ji vůbec zkoušet balit a spíš se potřebuješ naučit interakce s živými lidmi jako takové.

Tak, jsem o necelý rok starší než ona a venku jsme spolu už několikrát byli. Sbalit ji zatím nechci, je mi s ní krásně, ale já věřím na to, že je lepší se pořádně poznat a být klidně delší dobu “jen” dobří kamarádi, než do toho skočit po hlavě. Chtěl jsem se jen zeptat, zda ty květiny nejsou dárek spíše do vztahu.

• Citovat
  • Upravit
14574
17.8.22 00:07

Kytka není dárek, je to prostě kytka. Takže dej bud kytku a dárek, nebo jenom dárek :lol: jenom kytku bych nedavala, tam něco chybí :lol: nemusí byt ten dárek vůbec velkej, stačí třeba malinka krabicka pralinek, makronek, čokoláda, maly rafaelo, samozřejmě s maslickou, aby to mělo nějakou tu štábní kultůru, že… proste co je v tvých možnostech a slečna má rada, ale hezky ozdobené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.8.22 00:11
@Anonymní píše:
Tak, jsem o necelý rok starší než ona a venku jsme spolu už několikrát byli. Sbalit ji zatím nechci, je mi s ní krásně, ale já věřím na to, že je lepší se pořádně poznat a být klidně delší dobu “jen” dobří kamarádi, než do toho skočit po hlavě. Chtěl jsem se jen zeptat, zda ty květiny nejsou dárek spíše do vztahu.

Ne na narozeniny je kytka málo, dává se kytka a dárek. A kamarádi si jen bez narozenin kytky a dárky nedávají.

A nechceš být jen tak kamarád - bojíš se odmítnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.8.22 00:21

@Ou nebyla bych tak přísná, kolik já dostala kytek jen tak :D a od kamaráda kytka na narozeniny bohatě stačí. A mimo oslavy je to hezká pozornost, proč jí neudělat radost? Netřeba vse hned analyzovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.8.22 06:10
@Anonymní píše:
Nejde o oslavu, narozeniny má až v listopadu, chci jí nějaký dárek dát jen tak, mimo oslavu, ale už teď o tom přemýšlím. Bude jí 16.

Jestli budete ještě v listopadu kamarádi, tak jistě. Nebo čokoláda. Aspoň mě by to v tom věku potěšilo. Chlapci mého věku měli mizerné kapesné a brigádu často jen přes léto. Ale psal se rok 1994.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.8.22 06:16

Kytky jsou na houby, co s tim :nevim: kup ji radeji cokosku…pokud teda nedrzi nejakou hloupou dietu, jak holky v tomhle veku nekdy zvyknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
17.8.22 06:17

No ty jo, chudák zakladatel. Prý ne, kytka bez dárků je málo. Kolik je tu každé vánoce diskuzi, že se partner na zemi vybodl, že by ji stačila malá čokoláda nebo kytka.

Zakladateli, pokud nechceš s dívkou chodit, tak ji nic nedávej. Akorát se zamotané do toho, co jak kdo myslel. Pokud se ti líbí, dej ji, co chceš, co jak cítíš. Kytku kdykoli, klidně mimo narozeniny. A s tím poznáváním a kamaradenim, abys zbytečně nečekal a pak se nenašel někdo rychlejší a odvážnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
17.8.22 06:23

Hezkou růží nikdy nic nepokazíš. Dej jí jednu růži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41050
17.8.22 06:27
@Anonymní píše:

Tak bacha aby tě někdo nepředběhl a holčina si nemyslela, že o ni nemáš zájem, když by ani po měsících nebylo nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
17.8.22 06:47

Me kytka jen tak vydesila, kdysi davno - urcite ji kdyz tak nedavej cervenou ruzi 😄 V pripade kamaradstvi bych na to sla treba pres jidlo..Zjisti, co ma rada a priste ji to fones - napr. pokud ma rada orisky, priste ji ven dones orisky - zes na ni myslel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
17.8.22 06:48

A na narozky kytku a maly darek - listopad mi uz zavani rukavicemi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný