Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím, zajímalo by mě jak staré dite jste dávali do juniorské postýlky? Ano vím, ze každý rarašek je jiný
Čekáme teď druhé tak zvažuju, jestli koupit druhou hlubokou, nebo pro batole koupit juniorskou
(v době narození sourozence bude starší 20mesicu)
Děkuji za nápady ![]()
My dali prcka cca v 10 měsících rovnou do velké postele (160×200), žádnou mezivelikost jsme nepořizovali
Cca ve dvou letech šel do juniorské. Klidně mohl dřív, ale dokud byla postýlka ok velikostně, tak jsem to neřešila.
Nase sla ve 20 mesicich do velke postele normalne. Ma tam zabranu aby nespadla. Me prijde mezipostel zbytecna ![]()
@Trixia Náš malej šel v necelém roce rovnou do veliké postele (měl vedle ní stoleček, takže jsem se nebála, že spadne). Ve dvou a půl roce se přesunul na horní patro palandy a taky to zvládl bez problémů.
Taky jsme mezipostel neměli. Malá byla v postýlce, co to šlo, a pak jsme ji dali na velkou postel se zábranou - postel byla zvýšená, tak kdyby… https://www.mall.cz/…ostel-150-cm
Jinak jsem juniorskou nekupovala, zbytečné vyhození peněz, a malá se stěhovala, když už se nevešla do menší. Pokud by bylo druhé mimi nebo tak něco, klidně ji dám do velké postele dřív, s tou zábranou to bylo úplně bezpečné.
Příspěvek upraven 11.08.17 v 11:04
@Trixia Máme holky 20 měsíců od sebe a byly obě v klasické dětské postýlce. Ale měly jsme doma dvě už od očekávání první dcery, tak jsem to neřešila. Jinak bych dala asi už do velké.
Teď tu 3/4 postel má nejstarší holka. Nebylo zbytí, rekonstruujeme a do ložnice jsme to jinak nemohli naskládat. Kdyby bylo místo, daly by jsme rovnou do velké.
Deti spi do 3 let v postylce 120×60 s vykezem, pak klasicka velka postel se zabranou. Za mezipostel odmitam vyhazovat penize, stejne se tam clovek k diteti ani nevejde.
Když vidím, jak se prohání ve spánku, tak bez zábrany vim, že to nepůjde
moc dekuji za rady, asi se nebudu zbytečné bát, a zkusíme větší postel (jestli standard nebo juniorskou, to ještě promyslím, taky kvůli místu
)
Jestli máte někdo odkazy, co máte za postýlky doma, uvitam, děkuji ![]()