Juniorská postýlka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5864
10.8.17 13:14

Juniorská postýlka

Zdravím, zajímalo by mě jak staré dite jste dávali do juniorské postýlky? Ano vím, ze každý rarašek je jiný :lol: Čekáme teď druhé tak zvažuju, jestli koupit druhou hlubokou, nebo pro batole koupit juniorskou :think: (v době narození sourozence bude starší 20mesicu)
Děkuji za nápady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
10.8.17 13:16

My dali prcka cca v 10 měsících rovnou do velké postele (160×200), žádnou mezivelikost jsme nepořizovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
10.8.17 13:16

Já dávala v 18M, z důvodu narození sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
10.8.17 13:22

Cca ve dvou letech šel do juniorské. Klidně mohl dřív, ale dokud byla postýlka ok velikostně, tak jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.8.17 13:28

Nase sla ve 20 mesicich do velke postele normalne. Ma tam zabranu aby nespadla. Me prijde mezipostel zbytecna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
10.8.17 13:37

@Trixia Náš malej šel v necelém roce rovnou do veliké postele (měl vedle ní stoleček, takže jsem se nebála, že spadne). Ve dvou a půl roce se přesunul na horní patro palandy a taky to zvládl bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.8.17 14:01

Taky jsme mezipostel neměli. Malá byla v postýlce, co to šlo, a pak jsme ji dali na velkou postel se zábranou - postel byla zvýšená, tak kdyby… https://www.mall.cz/…ostel-150-cm

Jinak jsem juniorskou nekupovala, zbytečné vyhození peněz, a malá se stěhovala, když už se nevešla do menší. Pokud by bylo druhé mimi nebo tak něco, klidně ji dám do velké postele dřív, s tou zábranou to bylo úplně bezpečné.

Příspěvek upraven 11.08.17 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
10.8.17 14:04

@Trixia Máme holky 20 měsíců od sebe a byly obě v klasické dětské postýlce. Ale měly jsme doma dvě už od očekávání první dcery, tak jsem to neřešila. Jinak bych dala asi už do velké.
Teď tu 3/4 postel má nejstarší holka. Nebylo zbytí, rekonstruujeme a do ložnice jsme to jinak nemohli naskládat. Kdyby bylo místo, daly by jsme rovnou do velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
10.8.17 14:38

Deti spi do 3 let v postylce 120×60 s vykezem, pak klasicka velka postel se zabranou. Za mezipostel odmitam vyhazovat penize, stejne se tam clovek k diteti ani nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.8.17 16:27

Když vidím, jak se prohání ve spánku, tak bez zábrany vim, že to nepůjde :think: moc dekuji za rady, asi se nebudu zbytečné bát, a zkusíme větší postel (jestli standard nebo juniorskou, to ještě promyslím, taky kvůli místu :lol: )
Jestli máte někdo odkazy, co máte za postýlky doma, uvitam, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí