Kadeřnice - Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
8.7.18 14:59

Kadeřnice - Brno

Ahojky holky, prosím poraďte mi nějakou šikovnou kadeřnici v Brně a blízkém okolí. :) Především za rozumnou cenu, chci jenom stříhání bez barvy, ale potřebuju poradit - chci změnit styl účesu. Mám vlasy dlouhé cca do poloviny lopatek, tak aby mi poradila, jak sestříhat. A za účes se mi nechce platit 600 Kč, někde i více. :(
Děkuji moc všem za tipy a přeju krásnou neděli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pj1
704
8.7.18 16:43

@aaduska16 Ahojky,tak to si počkám na reakce s Tebou taky hledám :mrgreen: .Já už toho obchodila dost nejlépe a co se týče péče a spokojenosti bylo na Josefske za umytí,střih na mikado,vyfoukani a vyzivujici péče a rady 500kč tam jdu když chci lepší péči ,pak na Václavské,blízko Povodí Moravy cena super jen spokojenost nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.7.18 17:38

:D já právě také hledám… nechodím tak často, tak cca 1× za 4 měsíce. Chodila jsem k takové starší paní v Řečkovicích, ale ta jenom prostříhá a já bych chtěla změnu… Ona moc není na ty moderní účesy. :( Takže hledám něco „lepšího“ za rozumnou cenu. :) A nějaké názvy těch salonů/kadeřnictví mi doporučíš, prosím? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pj1
704
9.7.18 08:50

Salon Josefina-mají tam i ceník, mladý kolektiv poradí a když chceš změnu tak to je jediný z těch lepších.Pak na Václavské tam je napsané jen Kadeřnictví stříhaji jak ženský i chlapi prosklene vylohy.Tam jdu jen na konečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat