Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tady a pak změnit, 3-4 roky jsou hodně. Navíc rekonstrukce, to nikdy nevíš, taky to může být 6-7 let…
Školu mění kde kdo, to není nic hrozného, naopak dojíždění podle mě lidi podcenujou. Přijde jim to v pohodě a po roce jsou z toho už úplně mrtvý. Udělejte si to jednoduchý.
3-4 roky je dlouhá doba, vybrala bych školu která je teď blíž.
@Anonymní píše: Více
Určitě bych jí dala tam, kde jste tedˇ. Že by případně nemusela měnit kolektiv přece není záruka, že do něj zapadne. 3-4 roky je poměrně dlouhá doba.
Tam kde bydlíte teď. Nevíš jak to bude.. může se to protáhnout.
Edit. nejde vzít hypo a udělat třeba rychleji část domu abyste mohli bydlet dříve? A místo nájmu splácet hypotéku za dřívější rekonstrukci?
Na druhem srupni se casto michaji spoluzaci…od seste tridy (pristupuji zaci z mensich vesnic kde maji jen prvni stupen atd…)
Reseni muze byt ze nizsi stupen prvni az pata trida v jedne skole ktera je bliz.
A druhy stupen prestup.
Na osmilety gympl nepujde? To by byla dalsi varianta…
@jejjej píše: Více
To dítě je ve školce a ptáš se zda půjde na osmiletý gympl??? Jak to jako má asi tak vědět?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Chci se zeptat na názor. Kam mám dát dceru do školy? Rekonstruujeme dům a výhledově se budeme stěhovat za 3-4 roky. Teď jsme v 17 km vzdáleném městečku v nájmu. Chodí tady 2. rok do školky. Když pominu spádovost - mám ji dát tady, bez dojíždění, se známýma dětma s tím, že bude za 3-4 roky školu a kolektiv měnit?
Nebo ji mám dát do školy kousek od budoucího bydliště, kde nikoho nezná, bude muset dojíždět, ale nebude muset pak měnit kolektiv?
Díky za názory.