Kam levně v deštivém počasí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak nevim, jak u vas, ale u nas uz neprsi a sviti slunce. Okraj Prahy.
Takze asi kamkoliv ven.
Nase deti si ovsem taky stavi z Lega a taky nikam nechteji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm to moji kluci chclají a otravují. Kéž by si v klidu stavěli z lega.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Procházka venku nic nestojí, dětem je jedno jaké je počasí. Když je oblečeš, projdete se na hodinu, hned Ti bude lépe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně bych vyrazila na procházku, jen bych tomu uzpůsobila oblečení. Myslím, že dětem déšť vadit nebude…naopak, jestli jsou i nějaké louže…budou nadšený ![]()
- Citovat
- Upravit
Souhlasím, jestli už nejste venku, jděte a užijte si procházku. Nevím, jaké máš v okolí možnosti, ale třeba jen kreslení klackem do mokrého písku, hlíny, pozorování ptáků, jarních rozkvetlých kytek, skákání na dlaždicích… děti už si zábavu najdou samy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, všem děkuji za tip s prochajdou. Asi jsem špatně na začátku diskuse neuvedla, že děti jsou 5. a 3. třída, takže louže a mokrý písek už pro ně moc nejsou
. Ale je mi jasný, že toho moc krom prochajdy vymyslet nejde, jenže na procházky chodíme pravidelně každý víkend
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, vojenske muzeum nad Florencem, vstup zdarma. Na i. p. pavlova policejni muzeum vstup asi 30kc pro dospelaka. Jsou tam i hasici, ruzne uniformy, pomucky atd. A potom letecke muzeum Kbely vstup zdarma, cast expozic je vevnitř a neco i venku. A jeste muzeum dopravniho podniku ve Stresovicich- stare autobusy a tram vstupne taky par kc. Potom kdyz je hezky tak nejaka lesni zoo, tnam treba na Barrandove. Potom v krcskym lese se projit na muflony. A myslim, že v Praze je i farma jak je toulcuv dvur. Takoveto vylety mame v planu my. Ale z tech muzei zatim jen letecke- malymu je 16m. A jeste mame v planu zoo, ale ti az bude vic penez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Geocaching!! By byla pro Vás super volba. Dáte cíl Vašim procházkám. Děti to bude určitě bavit, hledat poklady. Mrkni na stránku http://www.geocaching.cz/page/index.html určitě jich budete mít v okolí hodně a pak stačí jen vyrazit. Mě odobně to strašně bavíííí. ![]()
Tahle stránka je lepší, přehlednější https://www.geocaching.com/play
Příspěvek upraven 15.03.15 v 14:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je mapa, zadej místo kde bydlíte a podívej se na „kešky“, které v okolí máte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sla bych ven ikdyyz je hnusne.
Jinak ci treba letiste? Jsou tam i ty kesky. Pekny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Ahoj holky, omlouvám se za anonym a prosím o jeho respektování. Z určitých důvodů, exmanžel a alimenty… mi tento měsíc nevyšly peníze a mám je rozpočítané do další výplaty na jídlo a na ostatní výdaje.
A tak se ptám, co děláte v tomhle počasí, aby Vás to nestálo ani korunu a neseděli jste s dětma doma na zadku. Kam se dá vyrazit? Jsem z okolí Prahy.
Děti si sice staví z lega a nikam se jim ani moc nechce, ale já cítím potřebu vypadnout ze zdí bytu, padá to tu na mě.
Děkuji všem za odpovědi.