Kam na Černém moste
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam na černém moste
Ahoj holky, mám dotaz. Máme mít s kamarádkami sraz v Praze na Černém mostě, ale problém je ten, že budu mit s sebou 16. měsíční holčičku, která moc neposedí. Poradíte, kam si jít s holkama sednout a přitom mít dítě pod dohledem v nějakém koutku? Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, doporučuju Plechárnu. Je tam moc příjemná kavárna i s dětským koutkem. http://www.plecharnacernymost.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trudi skvělý typ, děkuji, ale bohužel nemají otevřeno dopoledne:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SvobodovaH píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Máme mít s kamarádkami sraz v Praze na Černém mostě, ale problém je ten, že budu mit s sebou 16. měsíční holčičku, která moc neposedí. Poradíte, kam si jít s holkama sednout a přitom mít dítě pod dohledem v nějakém koutku? Děkuji za odpověď.
Jdi do CČm, tam je nádherný kousek s kavárnou (ale platí se vstup)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych šla do CČM. Je tam dětský koutek Time Out a hned u něj kavárna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SvobodovaH píše:
@mončatka tam mi malá nevydrží…
Nevydrzi ti v tom obrim koutku, kde je hromada hracek a atrakci?
Tak to tvoji situaci asi jiny koutek nevyresi… tenhle je jeden z nejvetsich, co znam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Nevydrzi ti v tom obrim koutku, kde je hromada hracek a atrakci?Tak to tvoji situaci asi jiny koutek nevyresi… tenhle je jeden z nejvetsich, co znam.
Vidím to stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SvobodovaH píše:
@Bábrdl nebudr tam s cizím člověkem
Takhle malé dítě stejně v žádném koutku nemůžeš nechat samotné. Všude je to možné až od tří let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SvobodovaH píše:
@Bábrdl nebudr tam s cizím člověkem
Tak to je jasné, ze zákona to ani nejde.
Kavárna je součástí toho koutku (některé stoly jsou přímo mezi hračkami)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SvobodovaH píše:
@Bábrdl vážně? To by bylo ideální!!! Děkuji za typ
Jo, je to tam fajn. Ale za vstup se platí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kousek od černého mostu je velká dětská herna brumbambule. Je to na kolbenově cca 2min od metra. Já tam chodila s malou už od půl roku a byla tam spokojená. Je to tam veliké a přizpůsobené jak pro malé i velké děti tak i pro maminky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavelka4 píše:
Kousek od černého mostu je velká dětská herna brumbambule. Je to na kolbenově cca 2min od metra. Já tam chodila s malou už od půl roku a byla tam spokojená. Je to tam veliké a přizpůsobené jak pro malé i velké děti tak i pro maminky.
Jenže jestli je zakladatelka jediná, kdo má dítě, tak by mi bylo trapně tahat všechny do Brumbambule, není to úplně za bukem a je to vyloženě herna, kde děti lítají a ječí. To už mi přijde lepší ten koutek v CČM, tak občas taky někdo zaječí, ale jinak je to vcelku pěkná kavárna.
Jinak Brumbambule je fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.