Kam na lyže JM?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam na lyže JM?
Ahojte, potřebuji inspiraci, kam ještě „na hory“. Obvykle jezdíme na Stupavu, ale chtěla bych přítele překvapit něčím novým
kam jezdíte v rámci Jihomoravského, Zlínského kraje? Nejlépe okolí Kyjova, Hodonína, nebo u Brna. Nebo i někde mimo, kam se dá snadno z Brna dojet vlakem a lyžařské středisko je kousek od vlaku. Koukala jsem na net, ale chce to spíše osobní zkušenosti. Lyžaři jsme dobří, možno i těžší sjezdovky
A přiměřené ceny
Přítel má vlaky zadarmo, ale já navíc zaplatím i vlak :/
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak poblíž Stupavy jsou ještě Osvětimany
Ještě dřív fungovaly Uhřice , ale na stránkách mají, že nejezdí. Možná zkusit zavolat, nemusí být ty stránky aktuální ![]()
My ze Zlína jezdíme na Trnavu, Troják a případně dál do Velkých Karlovic, tam už jsou i ty sjezdovky delší. Ale pro vás asi daleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kousek od vlaku a z Brna mě napadá Harusák v Novém městě na Moravě ale to je pro vás daleko…My jezdíme do těch Němčiček ale tam je to spíš pro děti, a vlak jede jen do sousedních Bořetic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju
o těch Osvětimanech už jsem uvažovala, ale je to tam prý taky dost malé… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luccy01 tak to pak asi ne…takže pro nás asi pořád nejlepší ta Stupava..A ještě jedna věc…kam do Brna do nějakého lepšího bazénu (stylu i wellness část třeba s výřivkou, saunou
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme několikrát v osvětimanech vyšli jsme kousek a katastrofa… muldy, hrudy, ledovka… akorád jsem sničila snowboard
… teď jezdíme na Stupavu a super… s bazénem bohužel neporadím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.