Kam na lyže JM?

873
9.2.15 12:23

Kam na lyže JM?

Ahojte, potřebuji inspiraci, kam ještě „na hory“. Obvykle jezdíme na Stupavu, ale chtěla bych přítele překvapit něčím novým :) kam jezdíte v rámci Jihomoravského, Zlínského kraje? Nejlépe okolí Kyjova, Hodonína, nebo u Brna. Nebo i někde mimo, kam se dá snadno z Brna dojet vlakem a lyžařské středisko je kousek od vlaku. Koukala jsem na net, ale chce to spíše osobní zkušenosti. Lyžaři jsme dobří, možno i těžší sjezdovky :) A přiměřené ceny :) Přítel má vlaky zadarmo, ale já navíc zaplatím i vlak :/ :D Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
10219
9.2.15 12:35

Němčičky nebo Osvětimany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
9.2.15 12:38

Tak poblíž Stupavy jsou ještě Osvětimany
Ještě dřív fungovaly Uhřice , ale na stránkách mají, že nejezdí. Možná zkusit zavolat, nemusí být ty stránky aktuální ;)

My ze Zlína jezdíme na Trnavu, Troják a případně dál do Velkých Karlovic, tam už jsou i ty sjezdovky delší. Ale pro vás asi daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.2.15 12:58

Tak kousek od vlaku a z Brna mě napadá Harusák v Novém městě na Moravě ale to je pro vás daleko…My jezdíme do těch Němčiček ale tam je to spíš pro děti, a vlak jede jen do sousedních Bořetic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
9.2.15 13:11

Děkuju :) o těch Osvětimanech už jsem uvažovala, ale je to tam prý taky dost malé… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.2.15 13:17

Osvětimany jsou hlavně né moc dobře udržované :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
9.2.15 13:21

@Luccy01 tak to pak asi ne…takže pro nás asi pořád nejlepší ta Stupava..A ještě jedna věc…kam do Brna do nějakého lepšího bazénu (stylu i wellness část třeba s výřivkou, saunou :))?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.2.15 15:03

Byli jsme několikrát v osvětimanech vyšli jsme kousek a katastrofa… muldy, hrudy, ledovka… akorád jsem sničila snowboard :(… teď jezdíme na Stupavu a super… s bazénem bohužel neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.