Kam na víkend do zahraničí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
786
9.2.15 05:31

Kam na víkend do zahraničí?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat kam by jste mi doporučili vyrazit. S přítelem by jsme chtěli někam vyrazit (zahraničí).Takže prosím o rady a tipy a kdyby jste se zmínili o tom na kolik vás to vyšlo také by to nebylo špatný :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
9.2.15 06:06

Co Francie? Kdybych mela hlidani jedu hned ;) Je to tam super :-) kdyz budes chtit napis do SZ a doporucim ti hotel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
9.2.15 06:15

Ahoj, ted jsem zrovna videla letak od cestovky, za 1900/os, karneval v Benatkach. V cene je cesta+ pruvodce, takze tezko rict, na kolik se to vysplha jeste s pojistenim, nejake vstupy a jidlo, ale jela bych teda okamzite, Benatky jsou muj sen. A taky vim, ze takhle na otocku jezdi lidi do Berlina, Krakowa, Vidne…Tak si to uzijte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.2.15 06:26

No já nejsem z těch co daly za víkend několik desítek tisíc… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
9.2.15 06:28

Pres slevomat Pariz (ctvrtek-nedele) s jidlem a se vsim cca 4000… Viden je taky super, stejne tak Benatky, Rim… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.2.15 06:31

@Anemary Tam jsme byli minulí rok.Teda musím říct že není o co stát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.2.15 06:35

Tápám celou noc byl jste někdo v Amsterdamu, Lionu nebo ve Varšavě? Tyhle města mě docela zaujala. Vím že tich témat je tu hodně ale co říkáte cestování na vlastní pěst? Nějaké zkušenosti? Máme hlídání na 20. až 22.2 takže opravdu jen víkend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.2.15 06:54

My byli v Amsterdamu na vlastní pěst na víkend a pro mě jedno z měst, kde se chci pořád vracet, takže za mě Amsterdam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.2.15 06:59

@Lucka_ova a kolik jste za to dali???Teda jestli to není tajný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.2.15 07:03

@ChDoll Varšava není vůbec špatná :palec: Jinak cestování - moje zkušenosti jsou jen na vlastní pěst. Byla jsem takhle na víkend v Římě, ve Stockholmu, v Berlíně atd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
9.2.15 07:05

Londyn, Budapest, Rim. Ta Budapest je navic ve slusne dojezdove vzdalenosti, takze lze vyrazit autem.

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
9.2.15 07:06

Jinak jednoznacna srdcovka je Londyn. Za tech par dni clovek vidi prd, ale co cekat od vikendu,…

• Citovat
  • Upravit
786
9.2.15 07:07

@martina.se Výborně,takže bys mě mohla trochu poučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.2.15 07:08
@ChDoll píše:
@martina.se Výborně,takže bys mě mohla trochu poučit :palec:

v čem :mrgreen: my se vždy rozhodli ze dne na den, sehnali jsme letenky nebo lístky na vlak a tradá :mrgreen: ubytování a ostatní věci se řešily až na místě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.2.15 07:09

@Poison Eve taky jsem o něm přemýšlela jenže moje angličtina není zrovna moc dobrá… :oops: nejspíš bych si tam ani nesehnala hotel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí