Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla jsem se zeptat kam by jste mi doporučili vyrazit. S přítelem by jsme chtěli někam vyrazit (zahraničí).Takže prosím o rady a tipy a kdyby jste se zmínili o tom na kolik vás to vyšlo také by to nebylo špatný
![]()
Co Francie? Kdybych mela hlidani jedu hned
Je to tam super
kdyz budes chtit napis do SZ a doporucim ti hotel ![]()
Ahoj, ted jsem zrovna videla letak od cestovky, za 1900/os, karneval v Benatkach. V cene je cesta+ pruvodce, takze tezko rict, na kolik se to vysplha jeste s pojistenim, nejake vstupy a jidlo, ale jela bych teda okamzite, Benatky jsou muj sen. A taky vim, ze takhle na otocku jezdi lidi do Berlina, Krakowa, Vidne…Tak si to uzijte!!
Pres slevomat Pariz (ctvrtek-nedele) s jidlem a se vsim cca 4000… Viden je taky super, stejne tak Benatky, Rim… ![]()
@Anemary Tam jsme byli minulí rok.Teda musím říct že není o co stát… ![]()
Tápám celou noc byl jste někdo v Amsterdamu, Lionu nebo ve Varšavě? Tyhle města mě docela zaujala. Vím že tich témat je tu hodně ale co říkáte cestování na vlastní pěst? Nějaké zkušenosti? Máme hlídání na 20. až 22.2 takže opravdu jen víkend…
My byli v Amsterdamu na vlastní pěst na víkend a pro mě jedno z měst, kde se chci pořád vracet, takže za mě Amsterdam ![]()
@Lucka_ova a kolik jste za to dali???Teda jestli to není tajný ![]()
@ChDoll Varšava není vůbec špatná
Jinak cestování - moje zkušenosti jsou jen na vlastní pěst. Byla jsem takhle na víkend v Římě, ve Stockholmu, v Berlíně atd… ![]()
Londyn, Budapest, Rim. Ta Budapest je navic ve slusne dojezdove vzdalenosti, takze lze vyrazit autem.
Jinak jednoznacna srdcovka je Londyn. Za tech par dni clovek vidi prd, ale co cekat od vikendu,…
@ChDoll píše:
@martina.se Výborně,takže bys mě mohla trochu poučit
v čem
my se vždy rozhodli ze dne na den, sehnali jsme letenky nebo lístky na vlak a tradá
ubytování a ostatní věci se řešily až na místě ![]()
@Poison Eve taky jsem o něm přemýšlela jenže moje angličtina není zrovna moc dobrá…
nejspíš bych si tam ani nesehnala hotel ![]()