Kam na vyšetření

653
12.2.13 14:19

kam na vyšetření

Holky potřebuju poradit.Kam bych měla jít aby m udělaly odběr krve na chlamidie a borelku??Byla sem u obvodního a řekla sem mu svuj problém a on zakroutil očima jako že já přeci něco takového nemužu mít ale příznaky co tomu nasvětšujou si myslim že to právě mužu mít. Už sem mu to říkala asi milionkrát a asi se těch odběru nedočkám. Moje mamča se léčí na chlamidie(chytila je z bazenu).Porádíte kam zajít na odběr?? ;) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.2.13 14:26

Mně teda udělal test na chlamydie obvoďák, ale vím, že je dělají i na gynekologii. Myslím, že každý má nárok na konzultaci s jiným lékařem, když se mu zdá, že ten jeho něco zanedbává. Nedávno jsem to četla někde na netu. Takže případně můžete zkusit jiného praktického lékaře.

• Citovat
  • Upravit
1638

No u obvodního lékaře, já měla obojí a byla jsem 2 roky doma a byla jsem na tom hooodně zle..obvodačka dělá vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

Tak chlamidie bych řešila s gynekologem, než s obvodákem, takže ten by ti to mohl napsat…a nebo možná i jako samoplátce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
12.2.13 14:28

Obvodní 100% ale neradi to dělají, stojí to nějakou korunu, a pokud nevidí příznaky tak ti to neudělá..
měla jsi popsat příznaky a zdramatizovat to…pak by ti je udělal..
jinak si je jedině zaplatit u obvodáka sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
12.2.13 14:29

Gynekolog udělá testy na chlamydie ale ne na borelku, to je blbost
a gynekolog mi je nikdy nedělal..obvodní lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
12.2.13 14:30

Mě dělal odběr na obojí obvoďák a bez problémů. Jinak asi zajít na infekční, ale tam jsem měla doporučenku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.2.13 14:46

U mě to pořešila moje plicní dr., bez rozpaků mě poslala na odběry, potvrzeny chlamydie pneumonia, nasadila léčbu a dnes jsem byla na kontrolní odběry, jestli jsme bacila „zabili“ nebo bude ještě nutná další atb. léčba :-)

Ale určitě ve městech fungují laboratoře, kde si můžeš i jako samoplátce nechat udělat odběr a testy. Při nemocnicích bývají laboratoře určitě :-)

Pokud máš obvodního dr. na dvě věci, tak ho můžeš klidně změnit, co s takovým, který nic neřeší???

Příspěvek upraven 12.02.13 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
12.2.13 14:48

No skusim to na tu gyndu a popřípadě k jinému obvodákovi. Mám známého obvodáka tak to skusim k němu. K tomu mýmu už nejdu akorád si připadám nebo spíš on si myslí že sem hypochondr, ale mě už to trápí nějaký ten měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
12.2.13 14:51

A můžu vědět, co máš za potíže? Já měla boreliozu a bohužel jí přechodila, následky mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.2.13 14:52

Nebo na infekční, chronická ambulance na bulovce. ale nevim, jestli vezmou bez doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
12.2.13 14:58

Pálí mě kuže skoro po celé těle..mám jí jako by pořád citlivou na dotek. Loupe mě zakrkem a v kloubech. Cítim hodně unavu očí přitom unavená nejsem.Ale klíště sem neměla teda nevim o něm ale prý to muže být i od komára. Dost mě taky svědí jako by v krku takové divné lochtání na plicích. A to už mě trápí delší dobu tohle všechno a všechno to svádí na nervy :roll: nikdy před tim se to neměla až někdy v říjnu minulého roku to propuklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.2.13 15:00

@mikoy bývalý partner měl boreliozu aniž by měl klíště a dr. mu řekl, že to může přenášet jak komár, tak i taková ta pidi štípavá muška, co v létě lítá navečer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
12.2.13 15:03

Byli mi nasazený AD stim že všechno bude od nervu…ano dost sem se sklidnila to ano a pomohli mi v určitém směru ale ty problémy co sem popsala mám pořád. To pálení kuže mám 24 hodin denně prý to je ataka.Taky mi dost mravenčí ruce i nohy.Byla sem i na neurologii a tam jsem prý po zdravotní stránce zdravá tak vám už nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.2.13 15:03

Ahoj, já jdu za týden na vyšetření k imunologovi a budu ho žádat o vyšetření na chlamydie, doporučila mi to holčina z lékárny. chodím tam už od srpna furt pro něco tak prý si mám vyžádat test na tohle. prodělala je taky, její známá je má taky. sem už panikář. furt brečím že cpu akorát atb. nic jiného a už si připadám jak hypochondr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí