Kam o víkendu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4704
1.4.11 14:32

Kam o víkendu

Celý den přemýšlím co zítra provést…vůbec nic mne nenapada tak se obracim na vás :) Chtěli bychom někam na celodenni výlet v Praze nebo v jejím okolí.Bydlíme v Rudné a auto máme,ale fakt mne nic nenapadá kam je zajimavé vyrazit s rok a pul roční dcerou :) Děkuji za nápady :dance: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
1.4.11 14:36

Sice neporadím, ale připojím se s dotazem:
Kdy se otevírají hrady a zámky :?:
Dnes vyšla v MF Dnes příloha o hradech v ČR, tak mě to navnadilo, že bych hned někam s dětma vyrazila :wink:
Bydlet u Prahy, tak hned vyrazím na Karlštejn,to je můj sen, až bude dcerka větší tak vyrazíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.4.11 14:36

Ahoj nymphy :mavam: tak jsi nakonec zakotvila v Rudný, jo?
Pokud by ti nevadilo, udělat si větší výlet (do Plzně), tak kamarád mi hrozně doporučoval tohle http://www.dumpohadek.cz/program/
Taky se tam chystáme někdy časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21526
1.4.11 14:44

myslím, že jsem dneska zaslechla, že o víkendu se otvírají hrady a zámky (mám TV jako kulisu, tak si nejsem úplně jistá). takže pa by to byl klidně Karlštejn, Křivoklát a nebo konopiště. tam je i krásná zahrada okolo. jinak je super i mníšek pod Brdy a tam dělají i prohlídky pro děti. jen je třeba si rezervovat místa dopředu. v praze je to klasika ZOO a nebo klidně nějaké parky, třeba Petřín nebo stromovka. taky je pořád ještě matějská. pokud někam dál, tak ZOO a botanická v plzni taky není špatná. mají tam i dinopark, ale na to máš ještě oc malé dítě.
při špatném počasí to máte kousek na OC šestka - každou sobotu od 11 tam hrají zadarmo divadýlko pro děti. program najdeš na jejich stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.4.11 16:01

ahoj , pridavam odkaz
http://www.kamsdetmi.com/
jinak me napada treba ZOO,solna jeskyne,prochazka po Starem meste,Petrin, Hrad, Vysehrad … a na Certovce je pekne detske hriste, nebo do aquaparku,plavba po Vltave?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.4.11 16:06

Myslím, že hrady a zámky se otvírají dneska, resp. zítra. Jestli jste ještě nebyli v Zoo Troja, tak to je jasná volba ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
2.4.11 08:05

my vyrážíme do loučně do labyrintů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
4.4.11 15:47

RE:

z Prahy na výlety ( vhodný věk 1,5 - 3 roky )
1.dopoledne vlakem do Poděbrad, tam oběd, do kočárku spát a po stezce podél Labe do Nymburka ( to většinou celé prospal )
Tam sváča, hřiště a vlakem zpět do Prahy.
Doporučuji jaro a podzim, v létě je na stezce hodně lidí.

2. Autem do Mníšku pod Brdy, kočárek vyjet na Skalku a po hřebenech Brd se dá s kočárem krásně courat
( občerstvení tam jsou taky )

pěkný půldeňáky jsou třeba do lesní ZOO v Chuchli, Prokopák, Šárka a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.15 11:29

Co s volným časem

Jsem docela otrávená. Pracujeme s manželem občas i nějaký den o víkendu, často se stane, že je s dětma jen jeden z nás. Já se přistěhovala za manželem, mám sice už pár známých, ale ne natolik dobrých, abychom třeba spolu trávili víkendy a mě mrzí, že nemám dětem, co nabídnout, pořád se plácáme jen tak- na kolo nebo někde na hřiště nebo práce na zahradě, manžel není plánovací akční typ, tak se to čeká ode mně, ale já jsem naplavenina a já moc okolí neznám, když chci někam na zámek, zase jsou otrávení starší (máme 3 děti -dva starší školáky a 5)když by se někam jelo na celodenní výlet, to aby si člověk odložil skoro 2 tisíce, znáte to. Jak si plánujete volné dny Vy, kteří bydlíte daleko od rodiny a původních přátel?

• Citovat
  • Upravit
15575
12.4.15 11:40

Co výlet do lesa, na nějakou tůru? Nestojí tě to nic a jídlo si připravíte doma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
12.4.15 11:52

Zkuste geocaching. Děti by to většinou baví, zavede vás to na spoustu známých i neznámých krásných míst, leckdy zavaříte mozkové závity, poznáte nové lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.15 11:57
@kaja00 píše:
Co výlet do lesa, na nějakou tůru? Nestojí tě to nic a jídlo si připravíte doma. :think:

Co v lese? Starší se budou nudit, do lesa chodíme na houby, když rostou. Na túru bych šla s někým, kdo by mi ukázal kde, hory tady nemáme, už jsem si i v informačním centru vzala různé brožury, ale já mám mizernou orientaci, je to na nic. Děti mě pořád zlobí, co chce jeden, nechce druhý, asi nemám ani správné vlohy pro výchovu a motivaci, jsme jako rodina hodně chaotičtí, nemáme řád, když už náhodou máme volný víkend i s manželem, tak stejně se kolikrát nedohodneme na nějakém kvalitním strávení volného času a jen se tak plácáme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.15 12:05
@Erin píše:
Zkuste geocaching. Děti by to většinou baví, zavede vás to na spoustu známých i neznámých krásných míst, leckdy zavaříte mozkové závity, poznáte nové lidi…

To je pravda, nad tím už jsem přemýšlela, syn si to už vyzkoušel ve skautu, ještě namotivovat našeho tatínka, protože já mám opravdu strašnou orientaci, já jsem schopna se ztratit na 100m2 :)

• Citovat
  • Upravit
15575
12.4.15 12:07

Jeďte vlakem do nejbližších skal a tam jsou ukazatele všude. Nebo někam nevím kde bydlíte, ale něco tam určitě máte. Tak jeďte tam kam chce jedno, podruhé kam chce druhé a potřetí kam chce třetí, tak budou přání vyslyšena od všech a třeba to nakonec bude bavit všechny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.4.15 13:01
@Anonymní píše:
Na túru bych šla s někým, kdo by mi ukázal kde

Mrkni na mapy.cz, jsou tam vyznačené turistické trasy. V terénu jsou stezky značené taky hodně dobře, není problém naplánovat a realizovat výlet ani v oblastech, de to člověk nezná. Jako když jedeš na dovolenou, taky to tam neznáš a vždycky naplánuješ spoustu výletů. Jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.