Kam sušičku v malém bytě a jakou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam sušičku v malém bytě a jakou?
Ahoj holky, prosím potřebuju radu doslova za všechny prachy
. Zrekonstruovali jsme 3+1, klasický byt v paneláku. Teď zařizujeme. Jsou tam tři větší pokoje, ale na úkor opravdu miniaturní koupelny. Chodbička a kuchyň taky menší, prostě jako v klasickém paneláku. V tom fofru během rekonstrukce jsme prostě zapomněli pořešit kam tu sušičku dáme. Přemýšlela jsem nad tím, že ji nacpeme do ložnice, tam na ni místo je. Ale všude na diskuzích píšou, že z toho jde prach apod. A tak si říkám, jestli ji vůbec do té ložnice dávat, abychom pak nespali v zaprášeném prostředí. Nemáte třeba nějaký tip na dobrou sušičku, která je v tomto ohledu bezpečná a lze ji dát právě i do té ložnice?:) Do kuchyně už se nevleze. Ideálka by to fakt byla v té ložnici. V bývalém bydlišti jsem sušičku měla a už si nedovedu představit bez ní existovat. ![]()
Jen dodám, že pračku se sušičkou dohromady nechci, každý na ni nadává + do koupelny jsme museli sehnat pračku, která je echt úzká, protože tam prostě není místo a vychází to jen tak tak.
Nad pračku dávat sušičku nechci, prostě mám hrůzu z toho, že to spadne a navíc v té koupelně se člověk sotva otočí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme ji roky v ložnici a úplně OK.
Pokud koupíš mezikus tak nemá přeci jak spadnout. Já bych jí měla tedy raději v té koupelně. Už jen proto že nemusím nikam chodit a jen přendám a když si uděláš výsuv, tak můžeš rovnou skládat.
- Citovat
- Upravit
@ameriellle proč by z ní měl lítat prach? Má několik filtrů. Jelikož potřebuje jen elektřinu, tak ji můžeš dát kam chceš. Ale normálně bych koupil mezikus a dál to na pračku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud budeš mít samostatnou pračku a samostatnou sušičku, tak žádný prach nečekej, že bude lítat. Moje sestra má v bytě kombinaci pračka a sušička v jednom. Ano. To je jiná. Sušičku používá pouze na ručníky. Když tu sušičku zapne, tak pak musí utřít prach v celé koupelně. To my neznáme. Naopak. Máme tři kocoury. Obra chlupatého psa. Vše ta sušička posbírá i co pouhým okem nevidím. My máme sušičku na pračce. Je tam mezikus a ani se to nehne. Neboj se toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey Fakt? Já to mám taky dohromady a nic takového jsem nezaznamenala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prach ne. Ale hluk, horko a vlhkost by mi v loznici vadilo dost. Navic prenaset mokre pradlo z koupelny do loznice, no nevim. Ale my mame susicku uz hodne dlouho, mozna ty nove maji lepsi parametry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na pracku do koupelny. Neslysela jsem, ze by to nekomu spadlo. Je to nepraktictejsi. Rovnou prendas pradlo, vylejes vodu… Kdyz jsme meli na pracce prebalovaci pult, tak jsme susicku meli v chodbe kokretne u zdi mezi koupelnou a zachodem. Ale v te koupelne je to lepsi i kvuli hluku. Zavres dvere do koupelny a to ho dost odstini.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No prach z toho nejde, ale dela to kraval, vlhkost, teplo, neumím si představit tahat to mokré prádlo z koupelny do ložnice porad a zas zpátky zásobník plný vody
ale když to jinam nejde, tak to stejně jinak nevyresis no. My ji mame na chodbě, do koupelny se taky nevešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On asi hlavní problém v té koupelně bude že pračka je echt úzká a sušičky se dělají mnohem hlubší než pračky… Řešíme stejný problém a ne vždy jde dát mezikus a na sebe.
- Citovat
- Upravit
@ameriellle jako já si pořídila kombinaci, navíc tu úzkou, nic jiného se mi nevešlo. Máme ji 4.rokem a jede stále, i když už jsme přestěhovany dávno ve větším a ta potvora jede denně, páč je nás hodně. Takže bych se rozhodne nebála. Kámoška má sušičku v obýváku třeba. Ale to bych nedala já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to dáte do ložnice, sousede pod vama vás budou milovat. Co když tam někdo chodí na noční? Taktéž ale v obýváku muže někdo spát na gauci. Já proste nemám rada, když se v panelacich mění dispozice pokojů, sama jsem zažila, ze jsme nad posteli měli koupelnu i s kusem kuchyně a to fakt nechceš zažít takové peklo, v podstatě nemuzes spát a ti blb.ove co si to nechali takto upravit, se začínali hygienit ve 22, přičemž na zaver zapnuli tu mycku a měli jsme vystaráno až malem do jedny
slyšeli jsme i jakym způsobem jim splicha ve sprchaci voda, takže se dalo odhadnout, kdy si zrovna mejou přirození
![]()
Kupte si kombinaci ve slim variantě, já to měla od LG v garsonce, aspoň budete mít více místa všude. Klasická susicka je fakt hodně velkej krám, co zabere spoustu místa a do normálního bytu bych to nechtěla. Máme dům a v nem technickou mistnost, kde se to krásné vyjímá a neprekazi
jinak samozřejmě nějaké “průmyslové” sušení je snad už nutnost v dnešní době, málokdo si chce byt zavlhcit, zaplesnivit a zaskladat susakem, ze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball @martina.se
Ano. Stěžuje si na tento problém. Do baráku bude mít pračku a sušičku samostatně. Tady to nechají asi nájmeníkovi v bytě. A to nebyla nejlevnější pračka se sušičkou. Před lety to stálo skoro 30 tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
@boball @martina.se
Ano. Stěžuje si na tento problém. Do baráku bude mít pračku a sušičku samostatně. Tady to nechají asi nájmeníkovi v bytě. A to nebyla nejlevnější pračka se sušičkou. Před lety to stálo skoro 30 tis.
Třeba už je to tím, že je několik let stará ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit