Kam v Praze s 2letým?

1335
5.10.15 08:34

Kam v Praze s 2letým?

Ahoj holky.
Na víkend mi přijede sestra s malým (kluk, skoro 2 roky). Jakožto „nematka“ si marně lámu hlavu s tím, co bychom s malým mohli podniknout… :think:
Poradíte mi někdo? Beru jakékoliv typy a předem za ně dkuju!! :mavam:
Přeju hezký start do nového týdne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16557
5.10.15 08:40

:mavam: A co klasiku - zajít s malým do zoo? :D Taky mám čerstvýho dvouleťáka a kromě zoo chodíme ještě na Petřín, pod Petřínem je krásný hřiště a pak lanovkou nahoru, nebo u Vltavy dětský ostrov, Žofín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
5.10.15 08:43

To záleží, jaké má ve dvou letech zájmy. Můj syn například nejraději jezdí metrem, autobusem a po jezdících schodech :-D
Když bude hezky, zajděte na nějaké dětské hřiště - sice doma ho má taky, ale ve dvou letech se písku nelze nabažit :) Když bude ošklivo, tak jsou po praze různá dětská centra, vygoogli, co máš nejblíž. Je třeba na Butovicích, na Budějovické, v Průhonicích… já osoboně jim moc neholduju, mnoho lidí na malém prostoru, ale zážitek pro děti to asi je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
5.10.15 08:44

Jo, no. Zoo máme v plánu… :lol: Ale tím má invence končí… Bude tu 4 dny :nevim:
No - myslím, že lanovka na Petřín ted´ nejezdí, a vzhledem k tomu, že malej si sebou veze i babičku, tak pěšky se tam nepotáhnem.
Ale na dětský ostrov u Vltavy se podívám! Díky…
Já tím, že děti nemám - tak fakt nemám tušení co se dá a nedá s nima podniknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
5.10.15 08:45

@mahdalka jo, do ZOO… pro naše děti tam největší atrakce byly nápojové automaty, stály u nich a mačkaly tlačítka…klokani vedle v ohradě je moc netankovali :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
5.10.15 08:54

Zoo, bazén (nevím, jak je na tom Aquapark v Čestlicích, ale předpokládám, že pro mrňata tam něco bude), pokud bude ošklivo, tak funpark Žirafa v Čestlicích (řekla bych, že aktuálně v Praze nejlepší), nějaká menší zoo - v okolí třeba Zájezd, Toulcův dvůr, nebo Dendrologická zahrada - vzít si tam piknikový koš, odrážedlo a krmení pro kačenky a rybičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
5.10.15 10:42

@Petrušačka Ahoj, já jsem s dvouletým chodívala
Za hezkého počasí: Stromovka na odrážedle (po cestě jsme se stavili na hřiště, já si tam dala kafe, a nakrmit kachničky), dětská hřiště různě po Praze, Průhonický park nebo kousek vedle dendrologická zahrada (opět odrážedlo, kávička, kachničky), zoo (bavil ho jen ten jejich vláček, sloni a osahávání klecí, voliér a skel :), jo a restaurace s řízkem), do centra Prahy na procházku kolem Vltavy od Intercontinentalu na Žofín (je od tama vidět lodě, tramvaje, busy, auta, sanitky lítají tam a zpátky…)
Za deště: pražská MHD (např vlakem od nás z Vršovic na Hlavák, metrem na Pankrác a busem zpět domů), herničky různě po Praze, Hlavní nádraží (sedli jsme si na nástupiště někam pod střechu a pozorovali cvrkot) a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.10.15 13:58
@Etcetera78 píše:
@mahdalka jo, do ZOO… pro naše děti tam největší atrakce byly nápojové automaty, stály u nich a mačkaly tlačítka…klokani vedle v ohradě je moc netankovali :think: :mrgreen:
:mrgreen: To znám, automaty v zoo taky miluje, gambler :mrgreen: :roll: Ale chodím s ním na ledního medvěda, pak dolu do tý rezervace bororo, sveze se tou jejich tramvají a v dětským koutku krmí kozy a ovečky a rád jezdí na poníkovi. Ze zvířátek ho bavěj ptáci(pávi, plameňáci, kačeny…)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.