Kam v Praze s 2letým?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam v Praze s 2letým?
Ahoj holky.
Na víkend mi přijede sestra s malým (kluk, skoro 2 roky). Jakožto „nematka“ si marně lámu hlavu s tím, co bychom s malým mohli podniknout… ![]()
Poradíte mi někdo? Beru jakékoliv typy a předem za ně dkuju!! ![]()
Přeju hezký start do nového týdne!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co klasiku - zajít s malým do zoo?
Taky mám čerstvýho dvouleťáka a kromě zoo chodíme ještě na Petřín, pod Petřínem je krásný hřiště a pak lanovkou nahoru, nebo u Vltavy dětský ostrov, Žofín…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To záleží, jaké má ve dvou letech zájmy. Můj syn například nejraději jezdí metrem, autobusem a po jezdících schodech ![]()
Když bude hezky, zajděte na nějaké dětské hřiště - sice doma ho má taky, ale ve dvou letech se písku nelze nabažit
Když bude ošklivo, tak jsou po praze různá dětská centra, vygoogli, co máš nejblíž. Je třeba na Butovicích, na Budějovické, v Průhonicích… já osoboně jim moc neholduju, mnoho lidí na malém prostoru, ale zážitek pro děti to asi je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, no. Zoo máme v plánu…
Ale tím má invence končí… Bude tu 4 dny ![]()
No - myslím, že lanovka na Petřín ted´ nejezdí, a vzhledem k tomu, že malej si sebou veze i babičku, tak pěšky se tam nepotáhnem.
Ale na dětský ostrov u Vltavy se podívám! Díky…
Já tím, že děti nemám - tak fakt nemám tušení co se dá a nedá s nima podniknout…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mahdalka jo, do ZOO… pro naše děti tam největší atrakce byly nápojové automaty, stály u nich a mačkaly tlačítka…klokani vedle v ohradě je moc netankovali
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zoo, bazén (nevím, jak je na tom Aquapark v Čestlicích, ale předpokládám, že pro mrňata tam něco bude), pokud bude ošklivo, tak funpark Žirafa v Čestlicích (řekla bych, že aktuálně v Praze nejlepší), nějaká menší zoo - v okolí třeba Zájezd, Toulcův dvůr, nebo Dendrologická zahrada - vzít si tam piknikový koš, odrážedlo a krmení pro kačenky a rybičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrušačka Ahoj, já jsem s dvouletým chodívala
Za hezkého počasí: Stromovka na odrážedle (po cestě jsme se stavili na hřiště, já si tam dala kafe, a nakrmit kachničky), dětská hřiště různě po Praze, Průhonický park nebo kousek vedle dendrologická zahrada (opět odrážedlo, kávička, kachničky), zoo (bavil ho jen ten jejich vláček, sloni a osahávání klecí, voliér a skel
, jo a restaurace s řízkem), do centra Prahy na procházku kolem Vltavy od Intercontinentalu na Žofín (je od tama vidět lodě, tramvaje, busy, auta, sanitky lítají tam a zpátky…)
Za deště: pražská MHD (např vlakem od nás z Vršovic na Hlavák, metrem na Pankrác a busem zpět domů), herničky různě po Praze, Hlavní nádraží (sedli jsme si na nástupiště někam pod střechu a pozorovali cvrkot) a podobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 píše:
@mahdalka jo, do ZOO… pro naše děti tam největší atrakce byly nápojové automaty, stály u nich a mačkaly tlačítka…klokani vedle v ohradě je moc netankovali![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.