Provoz D1 Zlín-Brno v 8 ráno

5679
30.9.15 16:27

provoz D1 Zlin-Brno

Prosim nevite jaky je provoz na D1? Myslim ze za Vyskovem a pred sjezdem na Brno je to rozkopane, tak jestli se da projet nebo byvaji kolony. Cas okolo 8rano, coz je cas naprd :D jedu s detmi a nechci je kvuli tomu budit driv. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
30.9.15 16:46

Doporucuji aplikací „tudy ne“ pro chytré telefony. Je tam opravdu aktuální stav, takže budeš vědět.

My tam jeli včera. Zdržení bylo minimální. Ale bylo to teda odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.9.15 17:19

Třeba minulý (nebo předminulý?) týden děs, protože byl i veletrh. Jinak den ode dne se situace mění. Záleží i, kam v Brně jedeš, jestli na kraj nebo na opačný konec, čeká se i na semaforech. Dala bych si rezervu cca půl hodiny. Pokud bude něco většího, tak to ale stačit nebude. Ale vyjíždět kvůli tomu o pěti stejně nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.9.15 17:24

@MišelkaX twl, záleží, jak kdy.. my tam v pátek zkysli skoro hodinu :pocitac: :pocitac: a v neděli nazpět pro změnu proto, že tam jakýs talpa rozstřelil ve zúžení auto, takže fakt chuťovka.. ale všední den nebo dopol je to v klidu. V pátek jsme se trefili ve 14:00, neděle pohoda, nebýt toho trotla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.9.15 17:28

Jela jsem tam v pátek. Ráno to stálo ve směru do Brna a odpo ve směru na Vyškov - já jsem jela přesně opačně, takže pro mě dobrý, ale stojí to tam každej den aspoň někde a aspoň jednou.

Já si tohle nepřipouštím a v kolonách nestojím. :mrgreen: Jezdím pracovně dost a jestli jsem za poslední dva roky někde zkejsla tak dvakrát? Snad to nezakřiknu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.9.15 18:19

@Syringa Ze Zlína do Brna, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
30.9.15 18:25

Ja jedu teda primo z Kroměříže. Ale jeli jsme smer Znojmo 3tydny zpet a jak je most a sjezd k m'donald tak tam na tom miste katastrofa za sjezdem olomouc to bylo svedeny v jeden pruh a staly jsme pul hodiny. Rezervu pul hodiny mam kvuli mestu, vim ze tam kde jedem do bývá ucpane..
Minuly tyden to bylo i v tv, ze na tom miste na D1 byla silena kolona. No uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
30.9.15 19:26

Já jezdím každý den na 7:30 do Brna do práce ze Slavkovského sjezdu a v tu dobu je to pohoda, kolem osmé už se to začíná ucpávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
5.10.15 08:19

Tak nestiham. Kalamita ta dalnice. Už pul hodiny v kolone a to nevim kde je ji konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.