Kam v Praze ve vedru s detmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam v Praze ve vedru s detmi
Ahoj,
manzel je na sluzebce a ja sama a mani byt velka vedra, tip kam s detmi? Kouoat se nemohu, jsem po gynekologickem zakroku a stat nad bazenem a parit se na slunku se mi nechce, dcera se naucila ted plavat, ale chce to dozor, to ja fakt nedam. Tak premyslim kam, kde se neupeceme..napadlo me zemedelske muzeum nebo nejaka herna, ale aby tam taky nebylo dusno, nebo nekam do prirody, ale jsme v centru, takze nez se nekam dopravime…nemuzeme vyrazit rano, ale az odpo kolem 3, takze to uu bude vyhen…takze kde se predtim vedrem schovat, kdyz doma nechceme byt? Mate tip?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@PAN66 Co Žluté lázně? Jestli si pamatuji, pro děti je tam brouzdaliště, od Vltavy jde vánek a trošku chladnější vzduch.
Herny jsou často v klimatizovaných budovách, takže také může být.
Jinak jsou v Praze i nějaké stezky lesem (třeba v Chuchli) dělané jako naučné pro děti, nebo, ale teď si nepamatuji název, nějaké,,statek" a za ním byla naučná stezka, kde bylo hodně žab a ještěrek, ale teď si zaboha nemohu vzpomenout název… Snad Toulcův dvůr?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PAN66 píše:
Ahoj,manzel je na sluzebce a ja sama a mani byt velka vedra, tip kam s detmi? Kouoat se nemohu, jsem po gynekologickem zakroku a stat nad bazenem a parit se na slunku se mi nechce, dcera se naucila ted plavat, ale chce to dozor, to ja fakt nedam. Tak premyslim kam, kde se neupeceme..napadlo me zemedelske muzeum nebo nejaka herna, ale aby tam taky nebylo dusno, nebo nekam do prirody, ale jsme v centru, takze nez se nekam dopravime…nemuzeme vyrazit rano, ale az odpo kolem 3, takze to uu bude vyhen…takze kde se predtim vedrem schovat, kdyz doma nechceme byt? Mate tip?
Věk?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Běžte někam shopovat, tam je klimatizace, koutky pro děti, kino, najite se, zabavite se a den uteče.
S dětmi je fajn chodov, je tam těch koutku fakt dost. A stačí popojet kousek metrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stará známá píše:
Co hriste a Vodni svet Gutovka? Je tam i dost stinu.
Presne to jsem chtela doporucit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodime prostě do lesa k potoku, stavět přehrady a tapat ve vodě, u toho není horko nikdy. Nebo oc sestka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PAN66 píše: tip kam s detmi?
Vodárna Podolí a Muzeum pražského vodárenství
otevřeno čtrtek, prohlídky v 13, 15 a 17 hodin
vstupenky je nutné objednat a zaplatit předem
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.