Kam v Přerově

327
28.7.14 16:01

Kam v Prerove

Ahoj, mam jet na vikend do Prerova, tak se chci zeptat zasvecenych, co tam navstivit, jakou akci si nenechat ujit, pripadne, kde se dobre najist i napit a klidne i nejakej ten nocni zivot… Dekuji vsem… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
281
28.7.14 16:31

No tam nic pěkného není :-D ale dobře se najis v restauraci u slunce, nebo u Nováků. Nocni život klub se jmenoval black hill, ale je přejmenovaný a to jsem zapomněla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
28.7.14 17:29

Jídlo je ještě dobré U labutě, u Nováků mi to naposledy přišlo, že zamrzli 10 let zpět. Jinak je je hezká procházka po parku Michalov a kolem Laguny. Je tam bazén z venkovním koupalištěm a v muuzeu je super sbírka motýlů a dá se tam jít na věž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.7.14 20:46

Neni tu aktualne vubec nic co se večerních akci tyce. Dobre jidlo U madony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
29.7.14 09:55

Ahaa… tak dekuju. Jsem cekala ze to i v malomeste bude pres prazdniny trochu zit… Jedu se tam podivat po letech coby do rodneho mesta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
29.7.14 22:16

@Janička10 tančírna už fakt nejede :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
30.7.14 10:31

Staci nejakej bar nebo hospoda :-D jsem nenarocna  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
30.7.14 11:09

Doporučuji pizerie a restaurace Florie vaří tam opravdu dobře a hned vedle je bowling je to u Zubra.
I Madona je fajn.
nedávno jsem byla u Melouna a take super dá sesedět i venku a jsou tam prulezky atd.pro děti nebo pak i vevnitř s nabídkou a obsluhou jsem tam byla spokojená.

black hill, a tančírna už nejsou.
ještě mi kamoška doporučila Katovnu ae zatim jsem tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
30.7.14 11:11

A pokud maš děti tak Jumbo dětské centrum herna pro děti je nové i venku se tam děti dost vyblbnou.
Přerovský bazen moc nemusím raději Chropyn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
30.7.14 11:19

Deti mam, ale jedu bez nich, zaslouzeny odpocinkovy vikend :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
30.7.14 11:21

@Janička10 tak to večer vyražte někam do olomouce když jedeš bez dětí…ale to se chce take poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
30.7.14 13:20

A tak to zustanem v tom Prerove, docela se mi libi ta Madona a U radnice jeste ta Zubr arena… udelame takovou night Tour de Prerov :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
1.8.14 12:40

Tak jsme nad Olomouci premysleli a nakonec to neni tak blbej napad… A tam stoji za navstevu co? Diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.