Kam v Přerově
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam v Prerove
Ahoj, mam jet na vikend do Prerova, tak se chci zeptat zasvecenych, co tam navstivit, jakou akci si nenechat ujit, pripadne, kde se dobre najist i napit a klidne i nejakej ten nocni zivot… Dekuji vsem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tam nic pěkného není
ale dobře se najis v restauraci u slunce, nebo u Nováků. Nocni život klub se jmenoval black hill, ale je přejmenovaný a to jsem zapomněla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jídlo je ještě dobré U labutě, u Nováků mi to naposledy přišlo, že zamrzli 10 let zpět. Jinak je je hezká procházka po parku Michalov a kolem Laguny. Je tam bazén z venkovním koupalištěm a v muuzeu je super sbírka motýlů a dá se tam jít na věž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neni tu aktualne vubec nic co se večerních akci tyce. Dobre jidlo U madony.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahaa… tak dekuju. Jsem cekala ze to i v malomeste bude pres prazdniny trochu zit… Jedu se tam podivat po letech coby do rodneho mesta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji pizerie a restaurace Florie vaří tam opravdu dobře a hned vedle je bowling je to u Zubra.
I Madona je fajn.
nedávno jsem byla u Melouna a take super dá sesedět i venku a jsou tam prulezky atd.pro děti nebo pak i vevnitř s nabídkou a obsluhou jsem tam byla spokojená.
black hill, a tančírna už nejsou.
ještě mi kamoška doporučila Katovnu ae zatim jsem tam nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pokud maš děti tak Jumbo dětské centrum herna pro děti je nové i venku se tam děti dost vyblbnou.
Přerovský bazen moc nemusím raději Chropyn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janička10 tak to večer vyražte někam do olomouce když jedeš bez dětí…ale to se chce take poptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tak to zustanem v tom Prerove, docela se mi libi ta Madona a U radnice jeste ta Zubr arena… udelame takovou night Tour de Prerov ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme nad Olomouci premysleli a nakonec to neni tak blbej napad… A tam stoji za navstevu co? Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.