Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V Pribrami mas treba akvapark, hornicke muzeum - jezdi tam vlacek, je tam skluzavka do podzemi, vodni kolo, decka z pribuzenstva byly nadseny.
Orlik, Zvikov - jizda lodi, bud klasika nebo prepadeni piratu.
Co Dinopark a Zoo v Plzni? Nebo medvědárium v Berouně. Napadá mne ještě Orlík, nebo třeba Hluboká plus zámek Obora a Zoo.
Tábor, Písek (Kamenný most), u Příbrami Svatý kopeček, Stádecký most.
@Premek_Orac nemyslíš Svatou horu? ![]()
Jinak je fajn Ochrana fauny Hrachov, v Kamýku nad Vltavou mají nejlepší zmrzku a zříceninu hradu. Jinak co zaznělo Aquapark v Pb teda není nic moc, do Písku už je to celkem daleko ![]()
@Fiducia No pravda, ve srovnani s nejakym akvaparkem v Praze je to takovej starej a chudej pribuznej..
Ale v okoli nevim o nicem, co by na koupani s detma byla fakt pecka. Mozna Jince, ale tam jsem nebyla, na nas je to uz moc daleko.
@větvička1 právě, že je to klasický bazén. A tam můžou kdykoli, si myslím. Kdyžtak bych volila tamní venkovní koupaliště, ale není moc počasí
@Fiducia píše:
@Premek_Orac nemyslíš Svatou horu?
Jinak je fajn Ochrana fauny Hrachov, v Kamýku nad Vltavou mají nejlepší zmrzku a zříceninu hradu. Jinak co zaznělo Aquapark v Pb teda není nic moc, do Písku už je to celkem daleko
No jooooo, jsem myšlenkama v Mikulově…
@Premek_Orac píše:
No jooooo, jsem myšlenkama v Mikulově…
Tam je krásně ![]()
Je to z ruky, ale vzala bych jí na Lipno. Nahoru lanovkou, stezka v korunách, království lesa. Dolů na koloběžkách. Půjčit si kolo, kolem Lipna po cyklostezce, ve Frymburku přívozem a šup po druhé straně zpět. Pak půjčit šlapadlo a dojet na králičí ostrov. Na dva dny zábavy až dost.
Pak mě ještě napadá zoo Plzeň, Hluboká, Protivín, Tábor. Daňci v Blatné, vyhlídka u Orlíku, ta podkova na řece, v Táboře muzeum čokolády a u našich děti oblíbená Jump aréna.
Ahoj,
Povedlo se nam najit ubytovani na chalupe na Pribramsku, v cesku jsme dlouho nebyli. Chceme videt rodinu a dcera jeste nikdy v CR nebyla, ma 5,5 let. Je to ostuda, ale ja po tolika letech v zahranici uz taky nevim moc kam
muzete mi doporucit nejaky vylet v okoli, co stoji za videni. Napadla me Amerika, Konepruske jeskyne, Karstejn, Krivoklat. Co jeste by tak bylo v okoli, cca hodku a pul cesty od Pribrami, je to vlastne lokalita mezi Pribrami a Berounem. A neco treba vhodne ciste pro deti? Prahu ne, tam budeme tyden potom..diky!