Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Najde se maminka z Prahy, co ma dítko a chtěla by navštěvovat mateřské centrum? Třeba Kuliskov.ve Fenixu, nebo Letňanech?
Jsme dva a chceme taky.
@jane-e 1 rok
chceme to vyzkoušet, jak se prďolkovi bude líbit.
Nikdy jsme tam nebyli.
Moc rádi se k vám občas přidáme, do Letňan - nejsem z Prahy, ale můžu dojet.. Mám rok a půl a pak půlroční.
@lecka A jela bys teda s námi poprvé? Nebo už si byla někde v centru? Jak máš velké dítko?
Taky bych se pridala. Prcek ma sice teprve 10mesicu ale ted v tom hnusnym pocasi to bude jedine misto kam se da jit.
@BabyBella píše:
@Damael Skvělýa do jaké té herničky? byste raději?
Neznám ani jednu, v Praze znám akorát hernu na Letné a hernu na Černém Mostě. Ale kvůli dojezdu jsou pro mě právě nejlepší buď Letňany nebo Černý Most a okolí - jedu po dálnici z Liberce..
My chodíváme do heren, je to super na socializaci dětí a upřímně, i já se tam občas učím vychovávat - vždy je co odkoukat, když někdo něco zvládá lépe ![]()
@Damael píše:
Moc rádi se k vám občas přidáme, do Letňan - nejsem z Prahy, ale můžu dojet.. Mám rok a půl a pak půlroční.
se přidej k nám, my to máme do Letňan kousek. Haranti si vzájemně vydloubou oči ![]()
jinak k zakladatelce se ráda připojím v tomhle hnusným počasí je to na prd. a u hřiště nám rozebrali plot takže už synáčka nedoběhnu ![]()
Příspěvek upraven 13.09.13 v 16:05
@BabyBella píše:
tak letňany jsou dobrý?
hele nevím, nikdy jsem tam nebyla, ale můžeme to prubnout
@BabyBella píše:
@lecka A jela bys teda s námi poprvé? Nebo už si byla někde v centru? Jak máš velké dítko?
Ahoj, do letňan by to poprvé bylo:) jinak do herniček jezdíme do kroužků na vltavě a nebo do baby cafe prckovy je sice jen 10 měsíců ale je hodně aktivní takže herničky jsou pro něj super:) dneska sice odjíždím na pár dnů na vesnici ale od 22.9 se můžem domluvit na v podstatě kdykoli:)
Tak teda Letňany vedou.
Teď ještě jak se vám to hodí.
otevřeno mají ÚTERÝ + ČTVRTEK + PÁTEK 9-12 hodin ![]()
To mají otevíračky nic moc:( vzhledem k tomuto otevíracímu času budu moc chodit případně jen v pátek, úterky a čtvrtky dopoledne máme plavání…