Kamarádka dole zlobí - pálení po sexu

55
11.6.25 22:06

Kamarádka dole zlobí !

Moc všechny zdravím po dlouhé dobe, doufám, ze se máte dobře. Ženský mam na vas dotaz :hug:
Mám uz asi třetím měsícem zvláštní potíž… vzdycky par dnu před menstruaci mi vznikne problem, kdyz me nepříjemně svědí a trochu páli pysky. Kvasinky to nejsou protože výtok je průhledný a vic slizký (bez smradu) ale svědění a pálení zmizí až po menstruaci. Umývám se 3 denně, bez jakýkoliv škodlivých mýdel, ( jen od mýdlo od gynekologa doporučeno) sex bolestivý není, jen nepříjemný a čůrání po sexu je :zed: :zed: :zed: :zed: HOŘLAVÉ… Plánuji příští týden na gyndu.. ale nevíte někdo, co by to mohlo být? Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22885
12.6.25 06:17

@Vanesita183 i tak to můžou být kvasinky, nebo něco jineho.
Já třeba neměla žádné potíže a po preventivce jsem odcházela s antibiotickými čípky, že tam něco je..
Když bolí sex něco tam bude. To pálivé čůrání taky není dobre, co zánět mocaku? Zajdi co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.6.25 10:26

@lucynka25 volala jsem na gyndu tam mi řekli že kvasinky to asi nejsou ale jasny ze můžou být kazdy je ma jinak :nevim:
Se zánětem močáku jsem se trápila opravdu několik let, ten uz poznám 😁 dlouhodobě jsem se s nim léčila je možnost ze to má spojitost s tim.. samozrejme zajdu hned co budu mit možnost jenze ted nejsem ve svém meste ale uplne nekde mimo.. ale jinak dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
12.6.25 16:22

@Vanesita183 ještě můžeš zkusit PORADNU GYNEKOLOGA , ale asi to bude stejně jako porada třeba lékárně, bude to chtít vidět a vzít stěr. Tak držím palce, ať se to brzy vyřeší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8649
12.6.25 16:32

Já bych zkusila ubrat na té přehnané hygieně mýdlem, i kdyby ho doporučil nevím kdo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.6.25 16:42

@lucynka25 uz jsem objednaná na příští středu a zkouším kokosový olej přírodní který trochu zmírňuje. :nevim: Každopádně děkuji mockrát, potom dam vědět co to bylo, aby kdyžtak druzí věděli co na to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.6.25 16:44

@Amalthea Jojo treti den se snazim umyvat jenom vodou… měním spodní prádlo nebo jsem na ostro, ale nic moc no.. Podle me jsem si mozna si rozhodila PH, diky tem intimním gelům, ktery dnes vim ze jsou uplne k 💩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
12.6.25 16:49
@Amalthea píše: Více

přesně, umývat se 3× denně :zed: a mýdlem od gynekologa doporučeného? :zed:
naše gynekoložka doporučuje čistou horkou vodu, nic víc
@Vanesita183 ten problém sis způsobila tím přehnaným mytím, někdy méně je více, a gynekolog, který doporučuje jakési mýdlo asi není úplně v pořádku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
12.6.25 16:50
@Vanesita183 píše: Více

no přesně tak, po vyléčení to s tím mytím tak nepřeháněj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.6.25 21:30

@stinga no 3× denně jsem začala hlavně od doby problému, ale vím ze i to je blbost a nijak to nepomůže, a dnes už j vím ze ty intimní mýdla jsou k ničemu spis to jen zhorší PH. Jinak dekuji moc, voda stačí, přece jenom nemá vonět po medu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
12.6.25 21:34
@Vanesita183 píše: Více

no bohužel - tím mytím sis to zhoršila - ale myslelas to dobře, člověk chce být „hygienicky“ čistý, chápu tě - ale prostě všeho moc škodí,
tak snad se rychle dostaneš k doktorovi a bude to zas dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.6.25 01:07

@stinga ano mate pravdu, dekuji moc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.25 16:43

Ahoj,

hele ne vždy u kvasinek musí být nutně výtok. Všeobecně se doporučuje po menstruaci si udělat nějaký odvar sednout si nebo se nějak očistí. Já sama mám před takovéhle citlivosti. A nakonec mi pomohlo prostě mýt se dole jen vodou, nepoužívat ani pěny do koupele a potom si dát klasickou clotrimazovou tabletu/čipkem někdy pomohl jeden někdy jsem v tom pokračovala 3/6 dni záleží na jak dlouho si tablety koupíš. A obmazat to canestenem taky neuškodí.
A mojí ségře zas tablety nevyhovují a používá Rosalgyin. Určitě se neboj něco použít těma tabletami bych začala jsou poměrně levné. Pokud u cítíš po zavedení lehké podpalování seš na správné cestě a ráno to bude o dost lepší. :palec:
V pubertě se mi tyhle pocity rozjeli na plný čaře a nikdo mi nedokázal pomoc a vlastně jsem vyřadila intimní mýdlo a dala to dopořádku tímhle a gyn probiotika. Mýdlo ač by nemělo u někoho narušuje mikrofloru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí