Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terinka4444 píše:
Já vyráběla strom života, dokoncejsme koupila skener a sehnala fotky jejich rodičů, tchánovi je 88, umíš si představit, jak moc staré fotky to byly, dělala jsem obrovskou koláž celé rodiny, dalo mi to hodně hodně práce. A nestálo to pak zrovna málo udělat jako obraz a zarámovat. Víš, kde to visí? V průjezdu, taková místnost nevytápěná před vstupem do obytné části domuNaše staroušky ani moc nedomají fotky vnoučat, kalendář s holkama jim cpu každý rok, manžel si na tom trvá, zatím co moje mamnka s tetou se dojímají, tchýně to pověsí na zeď a nic
jsou zvláštní. Ale moc moc vám všem děkuju za krásné nápady
![]()
hmmm, tak v tom případě poukaz na nákup do lékárny na GS Condro a nazdar! ![]()
GS Condro
naposledy dostaly tuny potravinových košů, ale fakt s lahůdkama. A páč to nejí, nafasovali jsme to my. Takže jen ať se zase všichni činí s košema
já mám noviny
![]()
Můžu se zeptat ve kterém roce se brali? já totiž nevím, co je kamenná svatba
![]()
třeba moje prababička se vdávala za války a to nebylo nic. takže kdyby ona měla nějaké takové výročí svatby, tak bych se jí snažila umožnit to, co tehdy nešlo. třeba bílé šaty, krásné boty, hodně cukroví, jídlo, které si přála, oslavu v hospodě, květiny, hudba, tak nějak jak je to teď normální, ale ona nic takového neměla… ![]()
65 let, slaví se 50zlatá, 60, diamantová, 65 kamenná, 70 platinová a 75 je nebeská
@terinka4444 píše:
65 let, slaví se 50zlatá, 60, diamantová, 65 kamenná, 70 platinová a 75 je nebeská
Tak ta poslední už se slaví v nebíčku. ![]()
Ahoj já bych Ti doporučila jednu stránku: www.darek.cz
Jsou tam velmi pěkné vecicki a určitě tam najdeš něco co uznáš za vhodné. Přeji hodně štěstí. ![]()