Kapačky kvůli zvracení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.4.25 17:40

Kapacky kvůli zvracení

Zdravím, malá v noci zvracela, tak jsme jeli na pohotovost a teď má už od 4h od rána kapacky a je po nich taková úplně unavená chce furt jen spinkat. Sestřičky říkali že je to normální a že je to spíš dobře že takhle spí, ale já nevím no chci se jen zeptat jestli s tím někdo nemá zkušenosti a jestli je to opravdu normální a nemusím se ničeho bát :( děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11796
12.4.25 17:46

Unavená je asi z toho že v noci zvracela a nespala. Ne z kapačky která jí dodává tekutiny. Co děláš ty když ti není dobré a zvracis? Taky asi nelitas jak camrda ale ležíš a odpočíváš případně pospavas ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
12.4.25 17:52

Jak moc zvracela, že jste byli na pohotovosti? Jinak u nás řádí nějaký bacil zvrací se a šíleně kašle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.25 17:56

@ka2ka v noci zvracela 4× a docela hodně do toho má ještě průjem tak jsme radši jeli

• Citovat
  • Upravit
4049
12.4.25 17:59
@Anonymní píše: Více

To je dobře, že jste jeli. Znám to.
Malá je utahaná, je to nápor na organismus, neboj, bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
12.4.25 18:05

pěkný chudák, hele u nás teda dítě zvracelo jeden den a pak spalo a spalo, takže bych jí nechala spát potřebuje to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
12.4.25 18:28

Je unavená z problinkané noci, případné teploty, která k této gastroviroze patří a pak jí zrejmě dali do kapačky lék, tlumící zvraceni, který tlumí i bdělost (podobně jako kinedril). Je to normalni, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.25 18:56

@marcellia tak malá má od těch 4h od rána už 3 infuzi a je po tom strašně unavená tak se prostě bojím no :( jako já nevím mě to přijde moc na 3 lete dítě ale asi je to takhle normální tak snad to bude dobré

• Citovat
  • Upravit
15414
12.4.25 19:04

No a teď ještě zvrací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.25 19:23

@ivašot. Právě že od té doby co jsme tu tak zatím nezvracela

• Citovat
  • Upravit
20858
12.4.25 19:38

Co ti přijde moc? Vůbec nedokážu pochopit tvoje myšlenkové pochody, kde hledáš problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
12.4.25 19:43
@Cenarius píše: Více

Když dcera zvracela po narkóze, tak jí dali jednu kapačku a další nechtěli dávat, protože dítě pak nemá pocit žízně, nepije a návrat k “normálnímu” fungování zažívání se akorát prodlužuje… Tohle zdůvodnění mi tehdy podal doktor, takže asi občas i kapačka může být “moc” :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí