Karavan nebo apartmán na pláži?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
10.1.14 17:38

Karavan nebo apartmán?

Ahoj, díváme se po letní dovolené a máme dilema - být ubytovaní v karavanu přímo u pláže nebo v apartmánu cca 300 - 500 m od moře a musí se přecházet přes rušnou cestu. V karavanu jsme nikdy nebyli, je ve stínu stromů, ale i tak - nebude v něm moc horko? Jinak karavan je dražší… Co byste vybrali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
10.1.14 17:40

To záleží jak moc se milujete :mrgreen: Karavan je dražší, jo? Je v něm voda? WC? Asi bych zvolila apartmán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
10.1.14 17:43

Dneska už jsou karavany zařízeny tak, že je to srovnatelné s apartmánem. Takže bych zvolila i podle ceny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
10.1.14 17:53

Rozhodovala bych se podle toho jestli máš děti?- jak staré a jak chůze schopné a zvyklé (500m od moře se mi zdá na pendlování k moři a zpět s malými dětmi docela dost), dále- je příp. v karavanu tekoucí pitná voda? Sprcha? Záchod? Vybavená kuchyně? To by byly moje priority. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
10.1.14 17:53

@Vajka po zkušenosti z dovolený v karavanu jednoznačně apartmán :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.1.14 18:03
@nick8 píše:
@Vajka po zkušenosti z dovolený v karavanu jednoznačně apartmán :D

Co bylo na karavanu špatného? Jinak tekoucí voda tam je, sprcha ne a chemické WC, které se pouřívá, řekla bych, spíš vyjímečně. Láká mě spíš ten celodenní výhled na moře. Děti jsou od 4 let výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.1.14 18:14

Já byla v karavanu když mi bylo 15 a nevadilo mi to. Bylo to celkem dobrodružství. Ale teď už jsem zmlsaná a zhýčkaná a nešla bych do toho…

• Citovat
  • Upravit
2497
10.1.14 18:16

@Vajka Byli jsme v Chorvatsku, v karavanu bylo hrozný vedro a měli jsme to taky pod stromem, během chvíle si všichni lezli na nervy ( byl to karavan kde na jedné straně byla jedna velká postel a na druhé druhá oddělená jen závěsem ).Sprchy byli ošklivé, záchody také. No a co se týče jídla, pro děti se toho tam taky moc nevykouzlí. Bylo to jednou co jsme takhle byli a nikdy už jsme to znova neudělali. V apartmanu má přecejenom člověk víc pohodlí a hlavně chladek, což si myslim že pro děti je u moře důležitý mít možnost si odpočinout v chládku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.1.14 18:21
@nick8 píše:
@Vajka Byli jsme v Chorvatsku, v karavanu bylo hrozný vedro a měli jsme to taky pod stromem, během chvíle si všichni lezli na nervy ( byl to karavan kde na jedné straně byla jedna velká postel a na druhé druhá oddělená jen závěsem ).Sprchy byli ošklivé, záchody také. No a co se týče jídla, pro děti se toho tam taky moc nevykouzlí. Bylo to jednou co jsme takhle byli a nikdy už jsme to znova neudělali. V apartmanu má přecejenom člověk víc pohodlí a hlavně chladek, což si myslim že pro děti je u moře důležitý mít možnost si odpočinout v chládku.

Přesně tak a navíc v mnoha apartmánech je klima :-) Což člověk taky ocení :-)

• Citovat
  • Upravit
2497
10.1.14 18:21

@Vajka Ještě jsem byla ve Francii v mobilhome, to bylo fajn. Jenže to jsme tam byli v dubnu s partou mladých lidí bez dětí, byla tam vlastní sprcha, záchod, normální kuchyň a oddělené ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
10.1.14 18:24

@Nejhodnější i když tam není klimatizace, tak ty baráky jsou kamený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.1.14 18:25
@nick8 píše:
@Vajka Ještě jsem byla ve Francii v mobilhome, to bylo fajn. Jenže to jsme tam byli v dubnu s partou mladých lidí bez dětí, byla tam vlastní sprcha, záchod, normální kuchyň a oddělené ložnice.

Ale ty jsou kolikrát jednou tak dražší než apartmány…

• Citovat
  • Upravit
1512
10.1.14 18:33

Když jsme teď jeli z Chorvatska domů a koukala jsem, jak jsou některé apartmány 500 m od moře, ale převýšení tak 100m a ještě navíc přes rušnou silnici (přes tu jejich pobřežní), tak bych si takovéhle ubytování nenadělila ani za trest.

Rozhodně bych si dobře rozmyslela / zjistila, co to je za rušnou cestu.

Mmch, my jsme měli apartmán a byl staře zařízený, minimum místa - novější karavan by byl určitě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.1.14 18:50
@Luminel píše:
Když jsme teď jeli z Chorvatska domů a koukala jsem, jak jsou některé apartmány 500 m od moře, ale převýšení tak 100m a ještě navíc přes rušnou silnici (přes tu jejich pobřežní), tak bych si takovéhle ubytování nenadělila ani za trest.

Rozhodně bych si dobře rozmyslela / zjistila, co to je za rušnou cestu.

Mmch, my jsme měli apartmán a byl staře zařízený, minimum místa - novější karavan by byl určitě lepší.

No my to místo známe, byli jsme poblíž, je to kemp Adriatic u Primoštenu a apartmány nad ním. Silnice je rušná dost. Nebyli jste přímo tam někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
23.1.19 23:34

Ahojky, byli jste někdo v tomto kempu? Máme také vybrané ubytko v apartmánu, které je přes tu cestu.. Také s dětma.. Tak bych chtěla vědět, pokud jste tam někdo byl, jestli je to tak hrozné, nebo se to dá v pohodě přejít. Pak by mě zajímalo, jestli se dá dojít pěšky do primostenu jinak, než po té cestě :-) jakékoliv info o tomto kempu uvítám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí