Kardio v těhu

Ollynka
8.5.24 23:03

Kardio v tehu

Ahoj zjistila jsem že jsem v tom začala jsem hubnutím kardio dělám už nějaký ten měsíc a nechci s tím prestavat ani teď, jsem po potratu byla jsem 20tt příčina se nezjistila ale měla jsem docela vysoky krevní tlak tak se teď bojím ať po čase ta váha zas tak nenaroste a a ní i ten krevní tlak myslíte že v cvičení mohu pokračovat???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1938
8.5.24 23:19

Doktorka mi říkala, že můžu dělat to co před těhotenstvím - cardio. Chtěla jsem, ale nakonec se přiznám, že jsem to nedávala. Už na začátku, jsem se strašně rychle zadychavala a tepovka byla příliš vysoko. Z cardia se staly pomalé procházky. (když se zaměříš na to, abys zdravé jedla, tak uděláš taky dobře, žádné diety)
Poradím jen, abys poslouchala svoje tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5688
8.5.24 23:28

Pokud jsi potratila ve 20 tt a nevíš příčinu, tak radši neblbni s nějakým kardiem. Procházky a necpat se za dva bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.5.24 06:13

Vždycky i v těhotenství jsem doma šmatlala na eliptikalu. Stupeň zátěže jsem v těhotenství volila, aby to nebylo nepříjemné. Ne jak běžně. Ale neměla jsem problémy, neměla jsem rizikové. Jen u nejmladšího těh. cukrovku. Na tvém místě bych konzultovala u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
9.5.24 09:09

Můžeš, ale bez výskoků, nárazů apod. a hlídat si tepovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí