Karnevalový kostým
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Karnevalový kostým
Ahoj dámy, prosím, poraďte mi kde koupím levně karnevalový kostým pro 4letou holčičku. Na vyrábění moc nejsem. Budu ráda za každé rady:) Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Viděla jsem v Tecsu. Ale moc jsem to nezkoumala, tak jen vím, že mívají celkem výběr. Stejně tak v Puntanele. Ale cenu nevím
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na internetu je toho spousta, třeba e- karneval, chce to jen hledat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já viděla hezké kostýmy pro holčičky v PEMI na Palmovce nebo na Olšanském náměstí. A nebyli ani moc drahé.
Nebo zkus na mimibazaru, tam se určitě seženou super kostýmy za skvělé ceny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Vyzkoušno,osvědčeno,doporučuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v Puntanele na Zličíně maji např. princeznovské šaty za 400kč a jsou náááááádherný! budem kupovat pod stromeček
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
princezen a víl je tam spousta a většinou jsou všechny stejné.
Zkus třeba červenou karkulku.
Nebo kočka je taky jednoduchá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Tescu, řekla bych, že tam budou levnější než v malých krámcích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kostým
Tak já včera hledala na internetu a něco jsem našla ale zajímá mě vás názor. Nechci totiž princezny a víly, to jsme totiž byly loni:D Chtěla jsem něco trošku originálnějšího a našla jsem tenhle Co říkáte? Já ji v tom úplně vidím:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, potřebovala bych poradit kostým na karneval pro kluka. Musí to být nějaká kreslená postavička a ráda bych něco co vyrábíme doma. Došly mi nápady. Prosím poradte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šmoula. Pirát. Hasič. Nejlepší bude, když postavičku vybereš s ním podle pohádek, které zná, aby se s ní mohl ztotožnit.
Na karnevalu budou mít stejně všichni něco koupeného, maminky nemají čas něco tvořit. Já trochu šiju, tak vždycky něco vymyslím, nemám ráda ty kupované kostýmy z hlediska kvality. Děti ty převleky pak používají i doma na hraní, mají třeba kočku, piráta, kominíka, doktora, princeznu, vílu, Karkulku, pekaře, výpravčího. Indián se neosvědčil, to vůbec neznají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit