Karta S - od kdy se na ni posílají peníze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
karta s
Ahoj holky kartu už mám, nevíte nahodou od kdy se na ni budou posílat peníze? nic mě neřekly na socialce, vubec to nechápu, jen sem si je stejně nechala přeposílat na učet společný s manželem, tak je mě karta na nic.Ale potřebovala bych vedet kdy na ni budou chodit penize a jak dlouho bude trvat asi to přeposílani, mam spořitelnu. Jelikož sem první v abecedě tak uřednice byly z teho paf a nic mě k tomu pořádně neřekly jelikož samy neveděly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si jí vyzvedla minulý týden a pochopila jsem to ta, že už teď mi na ní přijdou peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nas odesilaji 10, tak me rekli, ze na memuctu by to melo byt urcite do patnacteho, ale neverim tomu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeposlání peněz z jednoho účtu u spořky na druhý trvá v řádu několika hodin. To mám vyzkoušený. Pokud to budou přeposílat na jinou banku, tak to bude trvat den, dva…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na internetu jsem vyčetla, že přeposlání z sKarty na běžný účet to bude trvat 2-3 dny…Necháme se překvapit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anabellka mam taky spořku tak su zvedava, mělo by to tam byt do druhého dne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám totiž zkušenost z aukra. Když jsem platila někomu z mého účtu ČS na jeho účet ČS tak mi hned ten den psali že už to tam mají. Musela jsem to ale poslat dopoledne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit