Kartářka Ústecký kraj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
4.8.23 10:29

Kartářka Ústecký kraj

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte dobré zkušenosti s kartářkou či věštkyní z ústeckého kraje. U které vám to vyšlo a bylo to osobní setkání. Děkuji za Vaše názory a typy. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
775
6.8.23 08:26

Pani Melenova Osek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
6.8.23 12:19

V Mostě na Autodromu pracuje Nataša Antolová, najdeš ji na FB. Vykládá z lógru kafe. Velmi mile mě překvapila, jak věděla.. Bere si co jí dáš, o nic si neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.8.23 12:22
@MartinaCV píše:
V Mostě na Autodromu pracuje Nataša Antolová, najdeš ji na FB. Vykládá z lógru kafe. Velmi mile mě překvapila, jak věděla.. Bere si co jí dáš, o nic si neříká.

K ní chodí hodně lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
6.8.23 12:48
@topazio píše:
K ní chodí hodně lidí.

JJ a jsou spokojení? Mně tedy překvapila hned v první větě. Většina žen chodí ke kartářkám kvůli vztahům, předpokládám.. Já tam šla kvůli tomu, jestli mám koupit pozemek a neřekla jsem jí ani slovo. Ona řekla jako první, že vidí klíč, že řeším bydlení a pak to dál rozvedla a fakt to „trefila“. Chystám se k ní znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.8.23 13:01
@MartinaCV píše:
JJ a jsou spokojení? Mně tedy překvapila hned v první větě. Většina žen chodí ke kartářkám kvůli vztahům, předpokládám.. Já tam šla kvůli tomu, jestli mám koupit pozemek a neřekla jsem jí ani slovo. Ona řekla jako první, že vidí klíč, že řeším bydlení a pak to dál rozvedla a fakt to „trefila“. Chystám se k ní znovu.

Já u ní nebyla.
Lidé jsou spokojení. Ptali se hlavně na vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.8.23 18:10

@Jitulinka.1 mate nějaký kontakt nebo recenze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
6.8.23 18:13
@Nikol204 píše:

Jestli to je dobrá kartářka, stačí na ní jen pomyslet a přijde k tobě domů sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
9.8.23 10:36
@Nikol204 píše:

Bohuzel protoze nema rada reklamy ale lidi s ni jsou hodne spokojeny a i me jednou vyvestila veci ktere se vyplnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat