Kartářka Ústecký kraj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kartářka Ústecký kraj
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte dobré zkušenosti s kartářkou či věštkyní z ústeckého kraje. U které vám to vyšlo a bylo to osobní setkání. Děkuji za Vaše názory a typy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V Mostě na Autodromu pracuje Nataša Antolová, najdeš ji na FB. Vykládá z lógru kafe. Velmi mile mě překvapila, jak věděla.. Bere si co jí dáš, o nic si neříká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
V Mostě na Autodromu pracuje Nataša Antolová, najdeš ji na FB. Vykládá z lógru kafe. Velmi mile mě překvapila, jak věděla.. Bere si co jí dáš, o nic si neříká.
K ní chodí hodně lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
K ní chodí hodně lidí.
JJ a jsou spokojení? Mně tedy překvapila hned v první větě. Většina žen chodí ke kartářkám kvůli vztahům, předpokládám.. Já tam šla kvůli tomu, jestli mám koupit pozemek a neřekla jsem jí ani slovo. Ona řekla jako první, že vidí klíč, že řeším bydlení a pak to dál rozvedla a fakt to „trefila“. Chystám se k ní znovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
JJ a jsou spokojení? Mně tedy překvapila hned v první větě. Většina žen chodí ke kartářkám kvůli vztahům, předpokládám.. Já tam šla kvůli tomu, jestli mám koupit pozemek a neřekla jsem jí ani slovo. Ona řekla jako první, že vidí klíč, že řeším bydlení a pak to dál rozvedla a fakt to „trefila“. Chystám se k ní znovu.
Já u ní nebyla.
Lidé jsou spokojení. Ptali se hlavně na vztahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol204 píše:
@Jitulinka.1 mate nějaký kontakt nebo recenze?
Jestli to je dobrá kartářka, stačí na ní jen pomyslet a přijde k tobě domů sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol204 píše:
@Jitulinka.1 mate nějaký kontakt nebo recenze?
Bohuzel protoze nema rada reklamy ale lidi s ni jsou hodne spokojeny a i me jednou vyvestila veci ktere se vyplnili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit