Katalytické lampy

6.12.11 19:18

Katalytické lampy

Chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo zkušenosti s katalytickou lampu? chtěla bych to koupit kamarádce jako vánoční dárek, ale nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
6.12.11 19:31

ahoj, taky by mě zajímalo, zda ji nemáte někdo doma a můžete se podělit o zkušenost? Já jsem je zkoumala tady: http://www.alamaison.cz/home.php?…
musí se vždy přidávat aroma roztok nebo postačí na odpařování obyčejná voda? Velká lahvička aroma roztoku totiž stojí 230kč a prý vystačí jen na 10hodin „vonění“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.12.11 19:45

To je zajímavé. Píšou tam, že jde o katalytickou reakci, tak by mne zajímalo, co přesně tam katalyticky reaguje :mrgreen:
Jen tak z logiky věci bych řekla, že samotná voda asi stačit nebude, pokud chce člověk, aby to katalyticky reagovalo, jinak by se z toho stala obyč aromalampa a tu bych teda koupila levněji :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.12.11 20:12

Ahojky, mám ji doma od minulých Vánoc. Dostala jsem darem.

Byla to horká novinka - v těch lepších bytových obchodech.

Stála něco kolem 1tis. korun, kupuje se do ní tekutina - nevím co to přesně je - může být bez zápachu nebo se vonnou esencí.

Zapínali jsme ji párkrát :oops: - hodně silně voní a já na to nyní v těhu moc nejsem. Jediné na co využívám je po smažení - opravdu přetluče, jakoby vymaže ten zápach ze smažení.

Je to taková luxusnější aromalampa a nevypařuje se z ní voda. Jinak bych řekla jako dárek fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.12.11 20:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
6.12.11 20:18

Ahoj, tady je to vysvětleno http://www.mall.cz/…a-magic-ball?…
Mám ji doma (ale jiný design) a je fajn, opravdu krásně „pročistí“ a osvěží vzduch. Jen ty náplně lezou trochu dost do peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
6.12.11 20:22

Skvělý výběr zde: http://eshop.vasekuchyne.cz/…lampe-berger Stačí rozkliknout jednotlivé druhy vůní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
31.1.12 23:14
Navli píše:
Ahojky, mám ji doma od minulých Vánoc. Dostala jsem darem.

Byla to horká novinka - v těch lepších bytových obchodech.

Stála něco kolem 1tis. korun, kupuje se do ní tekutina - nevím co to přesně je - může být bez zápachu nebo se vonnou esencí.

Zapínali jsme ji párkrát :oops: - hodně silně voní a já na to nyní v těhu moc nejsem. Jediné na co využívám je po smažení - opravdu přetluče, jakoby vymaže ten zápach ze smažení.

Je to taková luxusnější aromalampa a nevypařuje se z ní voda. Jinak bych řekla jako dárek fajn.
prosím tě, jak dlouho ta vůně zůstane vonět? Máš zkušenost s těmito lampami s použitím jako aromaterapii? Chtěla bych to koupit mamce, je alergik a ta lampa má likvidovat spory a plísně ale nevím….nemám osobní zkušenost. Líbila by se mi nejvíc tahle http://www.aromadoma.cz/…p-853-k-425/ určitě bych pro ni chtěla bylinné náplně, jestli jsi nezkoušela. díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.11.13 17:26

Oživuji téma! Jak dlouho vydrží náplň vzhledem k době provozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
22.11.13 10:28

Já jsem nakonec koupila a protože se mamce líbila, koupila jsem i sobě. Stačí pár minut a zhasínám. Provoní to opravdu celý dům. Po vaření mi to nevadí, ale smažení jo a to vyvětrám, zapálím lampu a je klid. Takže mi to vydrží dlouho. Nemám to mnohdy zapálené ani těch doporučených 20 minut a efekt to má. Koupila jsem si najednou 4 půllitrové náplně a teď budu objednávat na vánoce zase, takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
7.11.15 13:04

Oživuji diskuzi. Potřebovala bych poradit. Včera jsem koupila velkou katalytickou lampu Ashleigh@Burwood do práce. Naplnili jsme lampu do 2/3 vonnou esencí, zapálili a po dvou minutách nasadili ozdobné víčko. Lampa nádherně provoněla celý poměrně velký prostor. Dnes ráno nebyla v lampě ani kapka esence. Jak dlouho vám vydrží nápln 500ml?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
7.11.15 13:07

@Claire00 Před nasazením ozdobného víčka jste ji doufám sfoukli. A při odchodu z práce nasadili druhé víčko na kamínek. Jinak se vám asi všechno odpařilo.

• Citovat
  • Upravit
1655
7.11.15 13:10

@Elenloth Plamen jsme sfoukli po 2 minutách a nechali jen ozdobné víčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
7.11.15 13:17

@Claire00 No tak jestli jste to potom nezavřeli tím druhým víčkem, tak si myslím, že se vám to prostě odpařilo přes nezakrytý kamínek.

• Citovat
  • Upravit
1655
7.11.15 13:22

@Elenloth Máš pravdu. Trochu mě zaskočilo, že by esence vydržela tak málo. Po jaké době nasazuješ druhé víčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný