Kavárny Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
229
13.8.24 18:16

Kavárny Praha

Ahoj, jsou tu nějací milovníci kávy a celkově kaváren? Jsem z Prahy a ráda bych navštívila nějakou, ve které jsem ještě nebyla. Moc děkuji za Vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Birds
13.8.24 20:07

Já sice nejsem extra milovník kávy, ALE… do jedné kavárny bych chtěla stoprocentně zajít, protože má obrovskou historii. Kavárna Slavia u Národního divadla. Mám pocit, že už tam byli všichni, jen já ne :D Vždycky, když jedu kolem, tak je tam narváno. Předpokládám, že je tam nutná rezervace.

Takže asi tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
622
13.8.24 20:47

@Birds Do Slavie určitě rezervace nutná není, lidé sedí kolem oken, ale místa je tam plno a nezažila jsem tam, že bych si nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
13.8.24 20:54

Kavárna Nový svět. Kouzelné místo a výborná káva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
13.8.24 21:38

@Zluta_pastelka Aha ☺️ tak to vidíš. Přitom to na mě působilo právě tak, jak jsem psala.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
14.8.24 00:03

Par tipu:
Tohle je rochu hipsteřinka a v Kobylisich, ale kafe super, různé dorticky, koláčky atp..Teda v Kobylisich : https://www.k633.cz/
Chtela jsem pridat prodejnu cup cakes na Karlaku, kde připraví i kávu, rozhodně je to zazitek, ale google hlásí, že mají dočasně zavřeno.
Antoninovo pekařství není úplně kavárna, ale kávu umí a sednout si třeba na Štrosmajeráku s flat white a kvaskovym chlebem s vajickovou pomazánku stoji rozhodne za to:)
Pokud zážitek, šla bych do kočičí kavárny, ale spíš kvůli kočkám, než kvůli kafi.
Tak aspoň něco.

• Citovat
  • Upravit
287
14.8.24 10:26

Zkus kavárnu Můj šálek kávy v Karlíně, nebo EMA espresso bar poblíž Masarykova nádraží. Obě mají skvělou atmosféru a výbornou kávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.24 16:55

Ahoj, já nedávno při obdivování a procházení pražských památek měla strašnou chuť na kávu a nějaký dezertík. :lol: Skončila jsem nakonec na mandlové kávě, mandlové limonádě, která mě v horkých dnech krásně osvěžila a pak jsem si ji i v plechovce vzala sebou na cesty. Personál byl moc milý, pozorný a usměvavý, když jdu na odpolední do práce a stíhám, zajedu si tam vzít mandlovou kávovou sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.8.24 15:13

@radkakocorkouva1 To zní skvěle, kde se takhle kavárnička prosím přesně nachází?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.8.24 15:14

@Svetluska55 Ten kváskový chleba zní super s tou vajíčkovou pomazánkou :))) zkusím mrknout, děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.24 20:54

@Elisabeth.648 Zdravím, je to v Praze v Hradčanech, v ulici Loretánská. Doporučuji i na posezení s kamarádkou, mají vyhlášený drinčík Mandlovka Spritz a je fakt luxusní. Vzala jsem i manžela na madlové pivo a byl nadšený, opravdu je to spíše než kavárna, tak zážitek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
19.3.25 18:44

My teď byli prvně v Mandlárně na Loretánské i s dětmi a super, strašně dobrá mandlová káva, velký výběr zákusků a příjemná atmosféra. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
25.3.25 21:50

@radkakocorkouva1 Děkuji za Vaši zkušenost, byli jsme tam od diskuze několikrát a je to super, skvělý personál, jídlo, pití a atmosféra. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
28.3.25 01:36

Savoy :srdce:
Nej nej nej kafe: Jiřák, Mamma Coffee
Viet.kafd: Ca Phe Pho ( i jídlo, btw)
Knihomolové: Academia, Václavák
Kubistický unikát: Černá madona

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.