Kávovar espresso
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kávovar espresso
Ahoj, chtěla bych koupit kávovar espresso, ale výběr je pro mě španělskou vesnicí
, můžete vy, které ho máte poradit jak vybírat a hlavně jak jste s tím co máte doma spokojeny????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Amiro,
záleží, kolik chcete investovat. My máme zatím ještě pákovou Rowentu Adagio na mletou kávu, ale už jsem si vyhlídla od Krupse Espresseria Automatic EA8050 - kávy se u nás vypije hodně a taky míváme skoro každý den návštěvy, tak se užije. Původně jsem chtěla Etu, jenže měli tu aféru s okopírovaným espressem, takže jsem se rozhlédla jinde.
Pohlídala bych si hlavně tlak (15 barů) a trysky - plastové nebo kovové.
Určitě ti tu někdo poradí ještě další detaily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
výbornou kávu umí Dolce gusto. Děláme na tom i cappuccino i ice cappuccino, chococino, latte macchiato a mocha. Připrava je natolik jednoduchá, že to zvládá i moje čtyřletá dcera.
Trudi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mě nadělil ježíšek taky Dolce Gusto a nemůžu si ho vynachválit.Je snadno ovladatelný a kafíčko „výborný“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
me jezisek nadelil Talea do firmy Saeco. Je vyborny, jsem taky kafar a ost. spis kapucino a latte. Jsem s nim spokojena a muzu ti ho jen doporucit.
Taky si myslim, ze zalezi jakou kavu si vyberes, ani super pristroj z blafu neudela zazrak.
Tak at dobre vyberes a kavicka chutna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dotaz na majitelky Dolce Gusto - dá se tam dát i něco jiného než jen ty kupované kapsle? A na kolik tak vyjde jedna ta kapsle?
Rodiče by ho chtěli, ale aby je pak jedna káva nevyšla na 15 korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milli píše:
Mám dotaz na majitelky Dolce Gusto - dá se tam dát i něco jiného než jen ty kupované kapsle? A na kolik tak vyjde jedna ta kapsle?
Rodiče by ho chtěli, ale aby je pak jedna káva nevyšla na 15 korun.
uz jsem to taky skoumala,ale bohuzel nejde tam dat nic jineho nez ty kapsle…cela krabicka stoji cca 119,–teda aspon tady..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
kapsle do Dolce gusta vychází tak na 8,–Kč. Když si ale děláš cappuccino, ice cappuccino, chococino, latte macchiato a mocha, tak tam musíš použít kapsle dvě. U normálního espressa, café lungo a espresso intenso používáš kapsli jednu. Každopádně kafe z toho fakt stojí za to.
Trudi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za odpovědi. Tak z toho nic nebude. Naši vypijí tak 6-8 káv za den, v případě návštěv víc a to už by bylo dost drahý. Navíc pijí jen espresso, tak asi zdědí naší Rowentu, až si pomůžu k lepšímu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsem chtěla Dolce gusto, ale u nás se kávy vypije hodně a ty návštěvy… Spočítala jsem si že je to pro nás drahá záležitost.
Ježíšek nadělil Dé Longhi a jsme s ním zatím hodně spokojeni. Dáváme tam zrnkovou kávu, presovač si ji pomele a čerstvé kafíčko má pak úžasnou chuť. Akorát máme problém když přijdem k někomu na kafe, tak nám nějak nechutná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAk ja uz mam 2 rok Krups XP 2070, a spokojenost. Je to automat, jen das kafe do nastavce a preso uz jede ![]()
TAky to ma i kavovar, ve kterem kazde rano na nas ceka teply cajicek
A ano, nejde o presovac, ale o kafe, treba ja nesnasim nakysele presso, ted jsem objevila ameriku ![]()
Koupila jsem na zkousku kafe z www.primacafe.cz snad se to tak pise, a je vyborne.......dokonce i manzel poznal rozdil.
Z tech u nas bezne dostupnych mi nejvice chutnala cerna lavazza, Illy i segafredo byl hnus
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Evo, jaký typ Dé Longhi máte???? Tahle značka mě zaujala a ještě solac, dolce gusto mě moc neláká, chci kávu z kafe a né z kapslí, (nekamenujte mě
) mě to přijde jak když si místo doma uvařené polívky dáte pytlíkovku.
Já jsem na klasické kafíčko a občas capucino, navíc když si spočítám cenu kapslí, můžu si na něj zajít do své oblíbené hospůdky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do pytlíkové polévky to má fakt dost daleko.
V těch kapslích je vakuově zabalená káva, ne žádný kávový extrakt, nebo náhražka.
Trudi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit