Kde je nejlepší stáž?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde je nejlepší stáž?
Ahojte! Jsem studentka 6.ročníku medicíny a hledám stáž na poslední rok studia. Nedoporučil byste mi prosím někdo nemocnici, kde je bych mohla udělat 2-týdenní stáže chirurgie, ARO, ortopedie a urologie? Jsem z Prahy a jde mi o to být v nemocnici, kde mě k výkonům pustí co nejvíce, může to být i někde u Prahy, kde bych si zajistila možnost ubytování pro mediky. Tak kdybyste někdo o nečem slyšel nebo má vlastní zkušenosti a může doporučit, určitě pište! Děkuju moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zlin-nemocnice atlas, chirurgie -hlavne stitna zlaza (jsou tam vedle Motola nejlepsi v republice), potom mensi vykony a bricha. Furt jsem tam byla na sale, pouze 1den na ambulanci a i to bylo fajn. Perfektni primar Gatek. ARO-jen se uspavalo a budili se na pokojich jip, ale nechali me intubovat pred operacemi.
- Citovat
- Upravit
@Eli166 já bych asi volila nějakou menší nemocnici, kde Tě využijí jako pracovní sílu, tedy u těch operací Tě nechají asistovat. Zase v těch větších máš šanci vidět složitější výkony. Já tento model, kdy si studenti ty stáže volí sami nezažila, studovala jsem v Motole a výuka byla vždy daná, třeba chirurgie byla tehdy dobrá i v tom Motole, byli jsme vypsaní na operace jako asistence. Ale já končila před 11 lety tak to už může být jinak. Kterou fakultu studuješ? Nenabízí něco Vaše fakulta?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit