Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, poradíte, kde se dá nakojit miminko v Plzni? Mám teď vyzkoušené Tesco na Borských polích - hrozný smrad ze záchodů
a Tesco na Rokycanské a tam super
Nevíte, jak je to ve městě? Třeba Plaza? A co nějaké kavárny, kde by byl přebalovací a kojící koutek?
Tak záleží, já se po pár týdnech tak otrkala, že sem kojila kdekoliv, jen jsem se otočila „do zdi“.
Jinak docela slušně se dá nakojit v Kačabě na americký, je tam přebalovací pult na záchodě dámském (voňavém), takže sem malýho položila na pult a ve stoje nakojila
oni tam maj přebalovák dost vysoko, tak to šlo.
V Jiném Světě na koterovský pod Galerií Dvořák je taky prostorný přebalovací kout u dámských záchodů, čistých, voňavých, navíc je to „dětská kavárna“ takže není zas takovej problém tam nakojit kdekoliv.
Já kojila naprosto v klidu kdekoliv. když má dítě hlad tak vytáhnu prso a jedeme. jen třeba v restauraci přes něj hodím plenku
Nevíte někdo, jak to vypadá v té Plaze? Nebo co Olympie? Chtěla bych vyrazit s kamarádkou, co má 1,5 roku dítko, někam posedět, abych pak mohla v klidu nakojit a mohly jsme ještě vyrazit na nákupy…Takže ideálně něco s dětským a kojícím koutkem ![]()