Kde kojit v Plzni?

4489
17.10.12 09:43

Kde kojit v Plzni?

Maminky, poradíte, kde se dá nakojit miminko v Plzni? Mám teď vyzkoušené Tesco na Borských polích - hrozný smrad ze záchodů :poblion: a Tesco na Rokycanské a tam super :palec: Nevíte, jak je to ve městě? Třeba Plaza? A co nějaké kavárny, kde by byl přebalovací a kojící koutek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31292
17.10.12 09:48

Tak záleží, já se po pár týdnech tak otrkala, že sem kojila kdekoliv, jen jsem se otočila „do zdi“.

Jinak docela slušně se dá nakojit v Kačabě na americký, je tam přebalovací pult na záchodě dámském (voňavém), takže sem malýho položila na pult a ve stoje nakojila :) oni tam maj přebalovák dost vysoko, tak to šlo.

V Jiném Světě na koterovský pod Galerií Dvořák je taky prostorný přebalovací kout u dámských záchodů, čistých, voňavých, navíc je to „dětská kavárna“ takže není zas takovej problém tam nakojit kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.10.12 09:58

Já kojila naprosto v klidu kdekoliv. když má dítě hlad tak vytáhnu prso a jedeme. jen třeba v restauraci přes něj hodím plenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
18.10.12 11:23

Nevíte někdo, jak to vypadá v té Plaze? Nebo co Olympie? Chtěla bych vyrazit s kamarádkou, co má 1,5 roku dítko, někam posedět, abych pak mohla v klidu nakojit a mohly jsme ještě vyrazit na nákupy…Takže ideálně něco s dětským a kojícím koutkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí