Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
já objednávám přes net přímo od Philipsu ( ofiko stránky) dudlíky Avent, Philips má v Praze své sídlo na Butovicích ( nebo Stodůlkách), prostě Praha 5. Mají tam malinkatou prodejničku, takže přes net vše objednám a pak osobně vyzvednu. Ale dají se koupit i lékárnách a tka je možný stejný postup, objednat přes net a vyzvednout osobně.
Ahoj, myslim, ze v kazde dobre lekarne je maji a nebo objednaji.
A aventacke dudliky opravdu pusinku neotlaci
, nam take vyhovuji a to jsme vyzkouseli spousty druhu a znacek…ale Avent to vyhral a ja je kupuju vzdy v lekarne…:-)
@katulit a za kolik je kupuješ prosímtě? já jsem se byla dívat v tescu a dva avent dudlíky stály 265Kč ![]()
@syselinka v Tescu jsou opravdu drahé. Já je kupovala v Tetě nebo v Pompu nějak kolem 180,– ![]()
I v lekarnach stoji tak kolem 180 Kc…265,– je fakt hodne, to bys je uz pomalu mohla objednat nekde v e- shopu nebo primo na strankach Aventu www.aventbaby.cz tam maji i velky vyber barvicek nebo obrazku ![]()
Ahoj, teď zrovna prodávám úplně nový od Aventu 2 ks, 1 ks od Chicca a Nuk. Spíš pro holčičku zaq supr cenu. Kdo bude mít zájem, prosím do SZ. Díky ![]()