Kde koupit dudlík Philips

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2429
5.3.13 21:06

kde koupit dudlik philips

Neví někdo v jakém kamenném obchodě prodávájí dudlíky philips? z netu si je nechci objednávat a platit za poštovné, ale v žádném obchodě jsem na ně nenarazila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8698
5.3.13 21:08

A odkud si? Avent značku delá philips a ty dudlíky by mnely mít všude ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.3.13 21:08

Philips vyrábí dudlíky Avent.. Mají je všude - hračkářství, drogerie, supermarkety.. Jsem teda z Prahy :mrgreen: Namátkou Globus, Tesco, Chicco, Puntanela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
5.3.13 21:12

Z ostravy, opravdu jsem na ně nenarazila v žádném obcodě..všechno od aventu mám buď z porodnice nebo z internetu, ale dudlíky se z netu nevyplatí kupovat..malou všechny ty ohlé dudlíky tlačí a jen od aventu jsem zatím viděla plochy dudlík, co neotlačí celou pusu kolem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.3.13 21:13

Treba DM.Je to avent. pokud myslis primo dudle do pusinky a ne do flasky tak Babysam treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
5.3.13 21:16

Zkus místní lékárnu, pokud nemají, tak většinou objednají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.3.13 21:16

@syselinka jestli myslíš, že jí otlačí zvenku, tak malý se to dělo taky.. Avent jí moc nesedl, ten jí tlačil do brady, super seděl MAM, na Avent jsme přešly až od větší velikosti.. No ale někdy je to boj vybrat ten správnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
5.3.13 21:17

Ahoj, já koupila v lékárně - od Aventu. Jsou mi ale k ničemu, naše cácorka dudlíky nechce a to jsem jich zkusila 9 od různých značek. Ručky jsou lepčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.3.13 21:18
@syselinka píše:
Z ostravy, opravdu jsem na ně nenarazila v žádném obcodě..všechno od aventu mám buď z porodnice nebo z internetu, ale dudlíky se z netu nevyplatí kupovat..malou všechny ty ohlé dudlíky tlačí a jen od aventu jsem zatím viděla plochy dudlík, co neotlačí celou pusu kolem..

ale ty vyrabi i jiny dovozce. treba dudliky ma dobry prave DM babylove.NUK,ty zahnuty mala nechce taky.Ja jsem pohodlna, ja bych to co chci koupila na netu a k tomu objednala i jine veci, co se mi za postovne vyplati, nez jezdit po prodejnach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.3.13 21:19

Ano, i MAM jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
5.3.13 21:22

Já už ty dudlíky od aventu mám dostala jsem je od kámošky, ale už neví kde je kupovala..ale jsou už celkem vyžužlané tak jí chci koupit nové.. jedině ten avent jí vyhovuje..z ostatních měla otlačený kruh kolem pusiny..i když prstíky jí taky někdy vystačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.3.13 21:24

V tescu je mají :) Jinak naše kočka taky jen tak nějaký nechtěla, až kulatý s tesca zn. Zifco. Má jak kulatej ten dudel tak i plast a nikde se to netře o tváře ani bradu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
5.3.13 21:24

To já teď všechno mám tak nemám co jiného k tomu objednat.. tak se projdu s malou trošku dál a zajdem do dmka nebo do tesca :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
5.3.13 21:31

Já je nedávno kupovala v drogerii Teta a mají je i v Pompu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
5.3.13 21:32

@syselinka já měla avenťáck dudlíky ze Sambaby http://www.sambaby.com/16439-siditka/ mají i kamennou prodejnu http://www.sambaby.com/13541/kontakty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí