Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potrebovala bych nejake tipy, kde koupit nabytek do detskeho pokoje pro nase dve cacorky. Nase pozadavky jsou-spise lamino, barevne, libi se nam jednoduchost spise styl Ikea, ale tam nic nemaji. Chceme zatim skrine na obleceni a nejakou tu policku, postele budeme kupovat az tak za rok. Vcera jsme byli v Kice a Ikei a tam opravdu nic nemeli. Psali jste tu o Domestavu, ale to je masiv, to nechceme. Klidne bych brala link i na drahy luxusni nabytek, jen rpo inspiraci, pak si to muzeme podle nejakeho vzoru treba nechat udelat u truhlare. Chteli jsme jim to zaridit do Vanoc, ale to sjme nevedli, jaky je to rpoblem neco pekneho sehnat. Diky za kazdou radu!!!
Capinko-my jsme nakonec nábytek v Ikee pořídili, protože jsem hledala něco vzdušného a dobře udržovatelného a zároveň bytelného. Nakonec jsme se shodli na nábytku ze série Trofas a zatím jsem moc spokojená, koupili jsme k tomu barevné krabice, komodu s barevnými šuplíky a celý pokoj jsme tím vlastně pěkně oživili. Kdyby jsi chtěla foto, napiš mi SZ, jinak jsem nenašla nic, co by se nám líbilo nebo to bylo moc drahé. Pěknou neděli ![]()
Capinko, zkus Jamall http://www.jamall.cz/, taky se tam půjdeme podívat…
capinko,
zkuste ASKO, tam jsme taky teď kupovali a mají myslím 20% slevu.
V detskem pokoji mame bily nabytek z Ikea ze serie Aneboda a v kombinaci s barevnyma hrackama to vypada dost hezky…
my jsme teď kupovali Malgošku v Jeně. Pěkný nábytek (a jako jeden z mála má i šuplíky na pojezdech, takže jdou dobře otvírat i malým capartům). Jediné, ale zato velké mínus - polovina skříněk měla potlučenou jednu část, takže jsme je museli reklamovat a teď opět čekáme 6 neděl než příjdou nové skříňky.
Ale s tou polovinou co máme tak spokojenost.
ja doporucuju www.gazel.cz spokojenost u nas na 100%, je kvalitni, drevo sladis s cimkoliv a da se dobre dokupovat - skolni stul potom, vetsi skrine atd.. ![]()
zkus kouknout ještě sem http://www.arkydarky.cz/detsky-nabytek/
Ahoj,
ten meblik se mi hodně líbil ale „dostala“ me cena. Takze budeme vybirat ze serie Stuva od Ikea. (bile lamino s moznosti vyberu barevnych dveri. Velmi variabilni.)
Asi se Ti to nelibilo, kdyz jsi tam byla. Ale ja si rikala, ze kdyby na to byly prostor (casovy i financni), tak muzeme nakoupit jen ty korpusy a dvirka nechat udelat u truhlare ruzne krivene nebo tvarovane a pak to doladit bud samolepkama nebo malbou
Máte někdo tip na hezký nábytek do dětského pokoje z lamina? Chtěla bych nějakou alternativu k IKEA, aby to nemělo ostré hrany a bylo to dostupné v bílé barvě.
@QueenOfSmallTalk Zatím jen postel, komodu, skříň, poličky, kluci jsou ještě malí. IKEA vyhovuje, ale už je to takové klišé, za chvíli budeme mít půl domu z IKEA, protože nejsem schopná najít nějakou alternativu. Nejde mi ani tak o cenu, jako o vzhled.
@Elenloth co domestav ci gazel? Jen to tedy neni lamino, ale masiv.