Kde najít normální práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
15.2.22 06:47
@Anonymní píše:
@unuděná nekdy muzes stat treba na hlave a proste mas smulu :nevim: treba v pripade, ze nemas hlidani, dite nemuze/nezvladne skolku nebo mas takovych deti treba vic. To pak ty podminky nejsou uplne idealni…

O čemž zakladatelka ovšem nic nepíše ;) Ale ok, řekněme, že nějaký takový zádrhel nastane. Myslíš, že se bude lépe hledat práce na HO nebo zkrácený úvazek někomu, kdo má jen základní vzdělání a nulovou praxi před dětmi, nebo někomu, kdo se před otěhotněním zapracoval, získal třeba smlouvu na dobu neurčitou, dovzdělal se, získal kontakty atd.? ;) Prostě je to tak, jak to je a nejvíc obvykle křičí o nespravedlnosti ti, kteří mají máslo na hlavě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.2.22 20:48
@filouška34 píše:
@Azeretereza nebrecim jen se ptám. Bavím se o lidech jsou zlí. Na mateřské jsem měla 3 brigády. Chci chodit do práce ráda. Ne jen že potřebuji vydělat. Možná že jsem položila otázku špatně.

Tak zkus obvolat ty brigády, nevzali by tě zpátky? Já do práce chodím ráda, to ale neznamená, že bych raději neseděla někde na pláži a nemusela chodit do práce vůbec. Holt někdy je potřeba slevit alespoň na chvíli ze svých požadavků a dělat alespoň něco, odejít za lepším můžeš vždy. A volný víkendy bohužel samozřejmostí nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat