Kde najít normální práci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.2.22 09:56

Kde najít normální práci?

Dotaz kde v dnešní době najít normální práci. Skrz děti. Skrz volné svátky. A mít volné víkendy. A nemam maturita. Ale práce mi nedělá problém. Jsem zrucna umím makat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20849
14.2.22 09:58

Tak věřím, že když člověk nemá vzdělání, praxi a ještě jej limituje péče o dítě, tak je to komplikovanější. Ale i tak se určitě v obchodech a dalších dá dost flexibilně domlouvat. Zvlášť, když i druhý rodič funguje jako rodič a ne jako další děcko a koule u nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 10:05

Odkud jsi? U nás ve firmě hledáme pořád šikovné lidi co chtějí pracovat. Akorát jsme na konci světa - Zlínský kraj - Valašsko. Svátky a víkendy se u nás nedělá. Jednosměnný provoz 6-14 nebo pro matky s dětma 6,30/7 - 14,30/15.
13. plat pravidelně a poslední 2 roky i 14.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.22 10:27
@Anonymní píše:
Odkud jsi? U nás ve firmě hledáme pořád šikovné lidi co chtějí pracovat. Akorát jsme na konci světa - Zlínský kraj - Valašsko. Svátky a víkendy se u nás nedělá. Jednosměnný provoz 6-14 nebo pro matky s dětma 6,30/7 - 14,30/15.

Jake prosim presne mesto?

• Citovat
  • Upravit
203
14.2.22 10:27
@Anonymní píše:

můžu info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.2.22 10:28
@filouška34 píše:
Dotaz kde v dnešní době najít normální práci. Skrz děti. Skrz volné svátky. A mít volné víkendy. A nemam maturita. Ale práce mi nedělá problém. Jsem zrucna umím makat. :,(

A máš někde praxi?
Osobně bych začala v nějakém supermarketu nebo skladu, na poště nebo třeba na vrátnici - podle toho, co máš po ruce (protože s dětmi je nejdůležitější blízkost práce - časová nenáročnost dojíždění). Pokud jsi šikovná, můžeš se slušně vypracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
14.2.22 11:06

Co to je „normální práce“??🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
14.2.22 12:25

Jak popisuješ sama sebe, tak samozřejmě je okruh ze kterého můžeš vybírat omezenější a musíš být připravena na nějaký ústupek (zejména s volnem o víkendy a svátky).
Jinak do výroby, do obchodů, do sociálních služeb, restaurací atd. hledají pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
14.2.22 12:42

Takovou práci budeš shánět těžko. Tu by chtěla každá ženská s malými dětmi. V obchodech je to většinou na krátký, dlouhý týden. Možná úklid, tam je to buď ráno nebo večer. Znám hodně ženských i s maturitou, které dělaly při malých dětech úklid. Měly to blízko a na nějaké hodiny se tam většinou nehrálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.2.22 13:01

Hele já fakt nechci být zlá. Ale na to, že nemáš ani maturitu, máš celkem dost vysoký požadavky. Chápu že máš děti, ale tak na to, co budeš dělat až je budeš mít, jsi měla myslet už dřív a něco pro to na tom rodičáku udělat. Mě opravdu vytáčí neustálý stesky mamin na místní skupině facebooku, kde nadávají, že pro ně není práce, nejvíc ale řvou maminy, který šly ze školy rovnou na mateřskou a neřešily, co dál. Já mám hlavní práci, k tomu dvě brigády, jednu občasnou na doma. A víš co? Jedna jediná brigáda v kšeftu je víkendová, ostatní dvě tak, jak chci já. Děcka nemám, proto to můžu dělat vše dohromady, a nebojím se, že i kdybych zabřezla, nebudu mít do čeho píchnout. Natož potom. Prostě hledej. O tom to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
14.2.22 14:22

Tak ideální by byla třeba uklízečka nebo do kuchyně ve škole. Zkus třeba někde budou brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 18:51

@Azeretereza to je od tebe hezke :zed: :zed: tak preju hodne stesti, az zabreznes, aby to pak bylo i nadale easy. Nekdo takove stesti nema.

• Citovat
  • Upravit
53190
14.2.22 19:00
@Anonymní píše:
@Azeretereza to je od tebe hezke :zed: :zed: tak preju hodne stesti, az zabreznes, aby to pak bylo i nadale easy. Nekdo takove stesti nema.

Hele, anonymní kytko, co je tohle za výkřik? Vždyť ona jen napsala to, co je holý fakt - když si neuděláš dobrou pozici na trhu práce před dětmi, těžko si můžeš klást nějaké podmínky, když už ty děti máš na krku :nevim: A ač se to někomu čte špatně, skutečně to tak je, kdo není línej a pracuje než „zabřezne“, obvykle nemá problém se vrátit do pracovního procesu i po mateřské. Eventuelně se dá za těch pár let, co je ženská doma, dohnat nějaká kvalifikace. Jenže musí se chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.22 20:16

@Azeretereza nebrecim jen se ptám. Bavím se o lidech jsou zlí. Na mateřské jsem měla 3 brigády. Chci chodit do práce ráda. Ne jen že potřebuji vydělat. Možná že jsem položila otázku špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 21:39

@unuděná nekdy muzes stat treba na hlave a proste mas smulu :nevim: treba v pripade, ze nemas hlidani, dite nemuze/nezvladne skolku nebo mas takovych deti treba vic. To pak ty podminky nejsou uplne idealni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat