Kde nakoupit second

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
18.10.16 21:23

Kde nakoupit second

Ahoj všem, neví tady někdo, kde nakoupit seconhandové zboží přímo z Anglie? Dovoz outlet, cream a jakost 1. Popř doporučíte levného dodvatele? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1619
19.10.16 10:30

Ahoj, dodavatelů v ČR je spousta, stačí zadat do vyhledávače a vybrat si :palec: Ovšem přímý dovoz ti tu horko těžko někdo poradí… Musíš pátrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.10.16 11:25
@Amálka.87 píše:
Ahoj, dodavatelů v ČR je spousta, stačí zadat do vyhledávače a vybrat si :palec: Ovšem přímý dovoz ti tu horko těžko někdo poradí… Musíš pátrat ;)

@Amálka.87
Jo tech znam spousty, ale byla bych rada, kdyby to bylo co nejlevnejsi, treba nekdo pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.10.16 12:58

@Lucisek90 A jakou máš představu o ceně? Budu držet palce, aby se ti někdo ozval, ale ze zkušenosti vím, že tohle je velmi cenná informace :nevim: Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.10.16 13:33
@Amálka.87 píše:
@Lucisek90 A jakou máš představu o ceně? Budu držet palce, aby se ti někdo ozval, ale ze zkušenosti vím, že tohle je velmi cenná informace :nevim: Hodně štěstí :kytka:

Mam predstavu cca 10,– ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.10.16 13:39

@Lucisek90 Cream nebo outlet bych řekla že tady za tu cenu v ČR absolutně nereálný, ale to už určitě víš :mrgreen: Tak hodně štěstí, ať najdeš dodavatele přímo z Anglie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 13:47

@Lucisek90 Ahoj Luci, chtěla jsem se tě zeptat, jestli jsi našla nějakého dodavatele? Mě byl doporučen J&M fashion velkoobchod, ale zatím nemám zkušenost. Jen co jsem se dočetla na fb a tady o tom taky někdo už psal, že postujou poradenství maminám co si chcou přivydělat k mateřské. Ale to je tak vše jinak nevím :nevim: Tak mě zajímá jestli jsi něco našla a jsi spokojená…jestli mi to ovšem prozradíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.4.17 13:55

Já teď začínám s bazárkem (sekáčkem) ve svém obchodě. Taky chci jenom creamy a 1.jakost, ale sem tam se objeví i nějaký, ne úplně 100% kousek v balíku, ale žádná hrůza…Tak uvidím :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
21.4.17 13:59

Ahoj, co Brittex? Měli i eshop. Mají sklady v Brně a Strakonicích. Byla jsem cca 3 roky zpátky v Brně ve skladu a věci krásné a cena se taky dala, akorát si už nepamatuji kolik co stálo, ale spokojenost jak s dospělým tak kojeneckým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 14:03

@Kajule21 a ty máš zboží z toho J&M? Oni píšou, že mají jen mix creem a 1.jakost a podle srovnání mají super cenu nebo pak mají na výběr levnější netříděný second hand. Já právě taky chci začít dokud jsem na mateřské a pak se uvidí co dál.
Jednou už jsem to zkusila, objednala jsem balík, který jsem rovnou mohla vyhodit nějaký mix z lisu, tak jsem se na to vyprdla.
Teď mě to zas láka a zájíma mě to J&M, zaujali mě na fb, ale zase se bojím a jsem trdlo nevím co jim napsat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 14:13

@glitterball takových je spousta a ceny jsou vysoké, to se oplatí asi pak ty jejich hrabárny, ale to mám daleko a pak je stím ještě moc práce navíc :( To já si to představuju, že si založím skupinu na fb, budu tam mít své věci a sem tam vemu něco creem a 1.kategorii abych to ve skupině oživila a měla větší výběr ne jen mé velikosti a po mých dětech :D A zase 300 za 1kg creemu mi příjde šílené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.4.17 14:59

@maruska.nova Nemám od nich, ale podívám se na jejich stránky a navážu velkoobchodní spolupráci (pokud budou mít hezké věci). Teď naceňuju, co jsem objednala a musím ještě koupit stojan a ramínka, ať to mám na prodejně vůbec na co pověsit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 19:27

@Kajule21 aha, takze ty zarizujes primo prodejnu? Ja prave sem tam neco prodavam na fb a chci zalozit soukromou skupinu bazarek a do budocna se uvidi, ale taky bych jednou rada svuj obchudek. A muzu se te zeptat na kolik te vyjde zrizeni a otevreni prodejny…co to vse obnasi? Stranky na to J&M jsou www.jmvelkoobchod.cz tam maj odkazy i na fb.Libi se mi, ze nabizeji poradenstvi, ale nevim co jim mam napsat kdyz nepodnikam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat