Kde objednávat dětské oblečení z Číny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kde objednávat dětské oblečení z číny
Ahoj, prosím o radu. Ráda bych objednala dětské oblečení z číny a trochu si s ním přividělala po známých jsem na MD a na netu je takových holek hodně. Prosím poradte nějaké osvědčené stránky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A jak budeš řešit atesty?
Já vím spoustě lidí to je fuk, ale co když nebude odpovídat evropským parametrům, dostaneš pokutu, zboží se bude muset stáhnout, na ŽL ručíš svým majetkem.
Evka
- Citovat
- Upravit
Taky jsem otom premyslela ale to bych musela umet asi doooooobre anglicky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebudu to prodávat na ŽL to ani nelze. Napodobeniny prodávat ne nezákonné. Bude to jen pro mé přátele. A ty co to prodávají všude na netu taktéž jen na hubu…:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendys111 sakra
s mojim zakladem bych objednala i to co bych nechtela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chystám se na něco podobného. Máte někdo zkušenosti s tou dopravou zdarma a clem tady u nás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavne nezapoměnte na clo a dph
ale to už Vás asi napadlo…:-)
- Citovat
- Upravit
Jojo myslela jsem na dph a clo, ale nevím nic bližšího. Poradiš prosím…děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle jsem chtěla taky dělat.. A hledáním oblečení jsem si akorát zavirovala počítač
a stejně jsem nic nenašla. Nebo našla, ale pak jsem si řekla že by mě to sice vyšlo levně kdybych objednala takovou hromadu oblečení, jenže je to taky obrovský risk.. A zase se mi nechcou vyhazovat tisíce za to, aby mi pak došla hadra na zem ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak japane style jsem už objednala na mmb a hadra na zem to není. Jen teda, když porovnám ceny na stránkách + něco clo + dph tak mě přijde, že někteří neví co by za to chtěli. Pravda v clu se zase tak nevyznám, ale pokud paní prodává teplákovku za 350 kč a jiná tu samou za 650 kč tak potěš koště. Akorát teď už zvedli ceny všichni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@29 u dětského oblečení nevim jak to je. Ale co jsem si o japane stylu četla na aukru, tak je to 50:50 co ti příjde. Ale bylo to oblečení pro dospělé.. jinak s těma cenama je to asi všude, nejen u tohohle. Já prodávám na mmb kabátek za 30 korun myslím a jedna paní za 200. A je na chlup stejný a nošený
.. Taky někdy čumim, proč si za to účtují tolik ![]()
- Citovat
- Upravit