Kde plínky DADA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
30.1.17 10:33

Aha, a jak často bývají v akci nevíte? :) já jsem s nima právě dost spokojená a kupuji je od jedné paní za 230 Kč ale tchyně bydlí poblíž hranic tak jsem myslela že bych si je nechala vozit radši od tchyně, 100 na balíku už je dost :think: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.17 11:04

@Miam8 v akci bývají různě, musíte sledovat letáky. A ještě musíte mít štěstí, nejlépe jet hned první den akce ráno, protože příhraniční obchody my češi dost atakujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
30.1.17 11:11

My mám zkušenost z Biedronky, že doplňují každý den hned v 7 hodin. Pokud jedeme pro plínky, tak určitě nejezdíme první den akce, ale třeba až v sobotu (akce jsou od pondělí), ale stojíme skutečně nejpozději v 7:05 hod před obchodem a ve většině případů bereme plínky rovnou z palety. Kolegyně třeba jela až na devátou ráno a už plínky neměli. Jezdíme do Kudowy zdroj, tam jsou Biedronky dvě, vždy jsme byli úspěšní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.17 11:19

Tak já jezdím do mšsta, kde je asi 10 biedronek. Jeli jsme v sobotu a projeli jsme 7 obchodu, než jsem něco sehnala. Samozřejmě jiné velikosti byly, jen ta naše zrovna ne:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.1.17 13:44

Tak děkuji, zaukoluji tchyni a uvidíme jestli na nás nake zbudou :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
19.10.18 13:52
@Vladimír Bulín píše:
edit admin - uživatel smazán pro spam
https://m.facebook.com/…477911021889?….

Ahoj.

Nechci Ti kazit byznys, ale napsat to musím.

Plenky Dada jsem zkoušela (objednala jsem si je z Feeda v nějaké akci) a hrůza, děs.

Nevím, jak to dělají, ale prakticky každá plena byla pročůraná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
19.10.18 16:16

Ja plenky Dada pouzivam od narozeni a za me super lepsi nez cele pampers. Nikdy neprocurane, nic nikdy nevyteklo … vozi mi je jedna pani az domu cena 200 za balik. Bydlim od hranic 30km tak nekdy si zajedu koupit sama a vzdy v Biedronce jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
3.1.19 15:24

Teď mají akci na 4child softky za 162 Kč za balík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí