Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Skvělí, vnímaví a dobří jsou všichni v Brně na Obilním trhu.
[ Tuto zprávu upravil: emimino - 07.10.2001 20:36 ]
Další info, kde hledat pomoc při poruchách plodnosti
Vážené návštěvnice (a vážení návštěvníci) této diskuse, ráda bych Vás upozornila na možnost využít informací a nabídky pomoci pro páry, které se potýkají s problémy kolem početí potomka. Na tuto problematiku je zaměřen projekt Ratolest, kde najdete jednak informace (například adresář míst, kde se cvičí dle metody paní Mojžíšové, odkazy na další stránky, věnované této problematice atd.), jednak i poradenské služby pro všechny, kdo procházejí léčbou. Přes rubriku diskusní fórum se dostanete také k ojedinělé diplomové práci na téma asistované reprodukce a dalším zajímavostem.
Zdraví a vše dobré přeje
Lenka Šimková, vedoucí projektu Ratolest (www.isz.cz/ratolest)
iscare, gest, ......
ahoj,
s manželem se snažíme o otěhotnění již 4,5 roku s toho 3 roky jsem se léčila u své doktorky /pomocí hormonálních léků a injekcí/, která mi nedávno zdělila že již pro mne nemůže víc udělat a abych se obrátila do Prahy na specializovanou kliniku- doporučila mi Iscare. Nyní se rozmýšlím zda ještě počkat a zkoušet početí přirozenou cestou, nebo přejít k dalším odborníkům. Přesto že po miminku strašně toužím, mám obavy z umělého oplodnění, z následného vývoje dítěte a z prováděných vyšetřeních. Ráda bych se Vás zeptala na Vaše zkušenosti s Iskare nebo zda byste mi doboručili jinou kliniku se vstřícnými lékaři, kteří se k vám chovají jako k lidem a vše vysvětlí.
Děkuji za všechny odpovědi. Klára ![]()
klara.nadeje@seznam.cz