Kde se léčit s ureaplasmou

41
1.2.25 08:44

Kde se léčit s ureaplasmou

Dobry den, je tu někdo kdo se léčil s ureaplasmou, chlamydiemi, či něčím takovým? Nekdo kdo by mi poradil kam v Jihomoravském kraji se objednat, nevim jestli gynekologie, urologie, venereologie, vsude se pise neco jineho. Nekde kde vam opravdu pomohli. Lečím se s ureaplasmou ur. uz 3 měsíce bez úspěchu, za sebou 3 antibiotika a mam pocit, ze muj gynekolog moc neví, jak s tim naložit. Standardní léčba na me zřejmě nezabírá a ja uz jsem zoufala, neustále v bolestech. Děkuji všem za nápady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.2.25 09:09

Ahoj, měla jsem ureu, gynekoložka prelecila Doxybene, jiná antibiotika nezabrala..čím tě léčí?

• Citovat
  • Upravit
41
1.2.25 09:11
@Anonymní píše: Více

Ahoj, mela sem Doxybene na 10 dni, příznaky ustoupily ale asi za dva dny zase neskutečne pálení, cítím močák, hnus. Na jak dlouho si je mela prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.25 09:13
@Elli20 píše: Více

Fuha, ono je to už X let zpátky.. předpokládám že to bylo na 10 dní nebo tak nějak..můžu se zeptat na gynde, nicméně vždy se musí přeléčit i partner..to je základ..

• Citovat
  • Upravit
41
1.2.25 09:19
@Anonymní píše: Více

Ano, partner taky přeléčen tím stejným, jsme celou dobu bez styku, takže žádná reinfekce nepřipadá v úvahu. Ty jsi mela nejake příznaky prosím? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.25 09:34
@Elli20 píše: Více

Opakující se kvasinky, pálení, řezání, výtoky..no děs a hrůza..ještě bych možná zkusila autovakcinu pokud to v tomto případě jde..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.25 11:31

Ja mela chlamydie i ureoplazma, ale bez priznaku. Chlamydie po jednech antibiotikach byli pryc, ale ureoplazma az po druhych. Celou dobu sex s kondomem a byl prelecen i partner. Lecil gynekolog a vzdy delal kontrolni stery po trech mesicich

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa