Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, chtěla bych poradit, u koho (maminka na md..) či případně kde se dá objednat dort na únor, chci to pro syna k narozeninám. Nejsem moc zručná, abych si ho upekla sama.. paní co nám pekla loni je ve vysokém stupni těhotenství, takže odmítla..
doporučte tedy.. Nechci celí potahovaný.. a aby byl cenově přijatelný
Plzeň a okolí
Ahoj, první dort jsem nechala upect na náměstí-tuším cukrárna u Andělíčka? ![]()
a za rok jsem to chtěla znovu, ale odradil mě neochotný a protivný personál.
Nakonec jsem zasedla k netu, a našla stránky
a tam jsem našla paní ze svého okolí, co mi vždycky dort upeče, je krásný, z pravého marcipánu, čerstvý, a vždy podle mého přání, a s motivem, jaký chci.
A cenově přijatelný.
@xsaleen škoda, že nebydlíš chlup níž.. známá dělá fakt fantastické dorty
ale poptám se, třeba bude znát i plzeňačku. Jinak jestli máš FB, mrkni na skupinu dorty - je jich tam tedy hodně, ale i sdružení právě domácích výrobců - určitě si tam vybereš ![]()
My si necháváme dělat dorty u této paní https://www.facebook.com/…va/media_set?… (je to kamarádky známá, takže taky na dporučení) a vždycky jsme moc spokojení, dělá nám dorty pro malou k narozeninám (na pečení jsem nemehlo
) a pekla nám i na svatbu
Bydlí tedy v Nýřanech. Tak snad dobře pořídíš ![]()
@momi33 no já si právě nechala dělat z fb, jeden dobrej, ale paní co nám pekla loni, tak dort naprosto luxusní a luxusní i cena.. ale letos bohužel no.. @martina.se to bys byla moc hodná, na fb jsem hledala a zatím nic moc.. chtěli za dort třeba i 7OO
Já dávám péct vnukovi u Večerníčka u ZOO platí se za kila, takže nádnernej s krtkem
a stál mě 480.-
@S.Ivanka já právě po cukrárnách nikdy neobjednávala.. tak ani nevím, která je dobrá, která ne, kamarádka mi doporučovala u Berušek.. ale v cukrárně my ti asi neudělaj, jak já chci..
nechci tam teda nic extra, ale chci nahoru figurku z chucka a přátel nebo mašinkova
to jsem, paní našla ale 700 je dost, stejně to nikdo moc nejí, spíš jen já
@xsaleen tam peče moje kamarádka, to je cukrárna pro děti a proberou s tebou co by sis přála a podle toho udělaj, dorty jsou vhodné i pro malé dětičky takže super a fakt moc dobrý na FB jako cukrárna u večerníčka
@S.Ivanka neměla bys přímej link?
nebo adresu? neznám to u zoo
není to ta v domu pohádek?
@xsaleen píše:
@S.Ivanka neměla bys přímej link?
nebo adresu? neznám to u zoo
není to ta v domu pohádek?
Přesně ta, nejde mi link vložit nevim proč, ale právě na FB je galerie dortů, jsou tam i moje dva
Cukrárna U Marka na Roudné, tam dělají moc dobré, taky cukrárna Crystal na Klatovské. Ale u obojích nevím, jak moc si lze naporoučet své nápady, ale sladkosti od nich jsou mňam.
Tak konečně je čas na dort s marcipánovým potahem.Chci Honzíkovi k 6. narozeninam někde v Plzni objednat Pata a Mata. Vůbec nemam představu kde a jaký. Poradí mi někdo prosím?