Kde/u koho nechat upéct dort? Plzeň

10135
13.1.14 08:23

kde/u koho nechat upéct dort? Plzeň

Ahoj, chtěla bych poradit, u koho (maminka na md..) či případně kde se dá objednat dort na únor, chci to pro syna k narozeninám. Nejsem moc zručná, abych si ho upekla sama.. paní co nám pekla loni je ve vysokém stupni těhotenství, takže odmítla..
doporučte tedy.. Nechci celí potahovaný.. a aby byl cenově přijatelný
Plzeň a okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
13.1.14 08:35

Ahoj, první dort jsem nechala upect na náměstí-tuším cukrárna u Andělíčka? :think:
a za rok jsem to chtěla znovu, ale odradil mě neochotný a protivný personál.
Nakonec jsem zasedla k netu, a našla stránky

www.dorty.artmama.cz

a tam jsem našla paní ze svého okolí, co mi vždycky dort upeče, je krásný, z pravého marcipánu, čerstvý, a vždy podle mého přání, a s motivem, jaký chci.
A cenově přijatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.14 08:35

@xsaleen škoda, že nebydlíš chlup níž.. známá dělá fakt fantastické dorty :think: ale poptám se, třeba bude znát i plzeňačku. Jinak jestli máš FB, mrkni na skupinu dorty - je jich tam tedy hodně, ale i sdružení právě domácích výrobců - určitě si tam vybereš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
13.1.14 08:52

My si necháváme dělat dorty u této paní https://www.facebook.com/…va/media_set?… (je to kamarádky známá, takže taky na dporučení) a vždycky jsme moc spokojení, dělá nám dorty pro malou k narozeninám (na pečení jsem nemehlo :oops: ) a pekla nám i na svatbu ;) Bydlí tedy v Nýřanech. Tak snad dobře pořídíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.1.14 08:53

Cross Cafe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
13.1.14 08:53

@momi33 no já si právě nechala dělat z fb, jeden dobrej, ale paní co nám pekla loni, tak dort naprosto luxusní a luxusní i cena.. ale letos bohužel no.. @martina.se to bys byla moc hodná, na fb jsem hledala a zatím nic moc.. chtěli za dort třeba i 7OO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
13.1.14 08:57

Já dávám péct vnukovi u Večerníčka u ZOO platí se za kila, takže nádnernej s krtkem :D a stál mě 480.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
13.1.14 09:02

@momi33 u Andělíčka tuším už rok zavřeno??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
13.1.14 09:08

@S.Ivanka já právě po cukrárnách nikdy neobjednávala.. tak ani nevím, která je dobrá, která ne, kamarádka mi doporučovala u Berušek.. ale v cukrárně my ti asi neudělaj, jak já chci..
nechci tam teda nic extra, ale chci nahoru figurku z chucka a přátel nebo mašinkova
to jsem, paní našla ale 700 je dost, stejně to nikdo moc nejí, spíš jen já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
13.1.14 09:12

@xsaleen tam peče moje kamarádka, to je cukrárna pro děti a proberou s tebou co by sis přála a podle toho udělaj, dorty jsou vhodné i pro malé dětičky takže super a fakt moc dobrý na FB jako cukrárna u večerníčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
13.1.14 09:14

@S.Ivanka neměla bys přímej link?
nebo adresu? neznám to u zoo
není to ta v domu pohádek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.1.14 10:16
@S.Ivanka píše:
@momi33 u Andělíčka tuším už rok zavřeno??

nevím, nebyla jsem tam dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
13.1.14 11:33
@xsaleen píše:
@S.Ivanka neměla bys přímej link?
nebo adresu? neznám to u zoo
není to ta v domu pohádek?

Přesně ta, nejde mi link vložit nevim proč, ale právě na FB je galerie dortů, jsou tam i moje dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.1.14 23:44

Cukrárna U Marka na Roudné, tam dělají moc dobré, taky cukrárna Crystal na Klatovské. Ale u obojích nevím, jak moc si lze naporoučet své nápady, ale sladkosti od nich jsou mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
22.2.15 10:37

Tak konečně je čas na dort s marcipánovým potahem.Chci Honzíkovi k 6. narozeninam někde v Plzni objednat Pata a Mata. Vůbec nemam představu kde a jaký. Poradí mi někdo prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí