Kdo jeste nikdy neměl gynekologický problém?

Anonymní
12.11.16 19:43

kdo jeste nikdy nemel gyn.problem..?

Ahojky, jen takové tema k zamyšleni…kolem me má posledni dobou hodne žen gynekologické problémy. Sama jsem prodelala velký pánevni zánet nedávno(zánet vaječniku a delohy) a s nasledky se jeste porad peru, sestre ted praskla cysta, sestrenice už nekolik let nemuže otehotnet, kolegyne v práci jde na odstraneni delohy kvuli myomum…a tak bych mohla pokracovat dál a dál…Tak me jen tak zajimá, zda existuje žena(myslím tim vek treba 30 a víc), která je gynekologicky zcela v poradku…Stery z cipku ok, žádné cysty, myomy, zánety…Nepocitam tedy mykozy, to prodelala snad každá :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
12.11.16 19:47

Tak ja se hlasim, je mi cerstvych 33. Nikdy jsem nebrala hormonalni antikoncepci, nekourila a otehotnela jsem prvni mesic, kdy jsme si doma rekli, ze uz je cas. Ted jsem ve 30tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
12.11.16 19:48

28r., teraz druhe tehotenstvo - mala som raz rozhodenu mikrofloru po antibiotikach, inak nic (tuk-tuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.16 19:49

Ano manželka mého otce nikdy nic ťuk ťuk tedy. Jinak jsem z čtyř holek (29,33,36,40let) a všechny máme něco.

• Citovat
  • Upravit
31672
12.11.16 19:51

Mě je 29, 3 úspěšný těhotenství, nikdy žádný problém. poprvý jsme byla na gyndě v 21, když jsem poprvý otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.16 19:52

Já. 32 let, 3 děti, kromě těch mykóz zatím (tuktuk) nic. Antikoncepce od 16, sex. partneři za celý život tři.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.16 19:56

Me je 35. Dva porody za sebou a zadne problemy nastesti tuk, tuk nemam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.16 19:59

Mně bude 43 let a neměla jsem nikdy žádný z těch problémů, co píšeš. Dokonce jsem nikdy neměla ani žádnou mykózu. Hygienu dodržuju běžně - 1× denně mytí intimním gelem. Co ale nepoužívám jsou tampony - zásadně jen vložky. Co se týká sexu, tak žiju celkem pravidelným sexuálním životem :lol:, sex cca 2× týdně, za svůj život jsem měla do 15 sexuálních partnerů. Nervu se žádnou chemickou antikoncepcí, nepoužívám ani kondom - fungujeme podle bazální teploty.

• Citovat
  • Upravit
19078
12.11.16 20:23

Já se hlásím :lol: :lol:
Je mi 36 let. Nikdy jsem neměla žádný zánět ani cystu. Stěry z čípku vždy v pořádku. Jednou v životě jsem měla mykózu. Jinak nic. HA jsem brala asi 12 let. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
12.11.16 20:26

Ještě dodám, že s otěhotněním problém také nebyl. Poprvé jsem otěhotněla plánovaně asi 4 měsíce po vysazení HA (bylo mi 32 let) a teď podruhé třetí měsíc snažení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.16 20:38

Já také nikdy nic - 40let, 4 děti, otěhotnění bez problémů. Dokonce si ani nevzpomínám, že bych někdy měla mykózu… Vlastně možná jo, v těhotenství, akorát jsem měla omezit sladké… nic jiného.

Ťuk - ťuk.

Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
12603
12.11.16 20:54

30 let a jsem zdavá jako řípa. Jediný můj gyn problém jsou opakované potraty. Ale mimo to na gyndu chodím jen na preventivky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30663
12.11.16 21:10

Kromě jednoho ZT jsem nikdy nic neměla. Je mi 47 a kus, mám 3 děti. Teď doufám, že to nezakřiknu. Antikoncepci jsem nikdy nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.16 21:13

Ja nemela ani zadnou mykozu nic. Na gynde jsem byla poprve v 16 letech se zaregistrovat a pak v 32 letech se zaregistrovat jinde, protoze jsme v dohledny dobe planovali mimino, tak abych pak mela kam chodit do poradny :-) Nikdy jsem nebrala antikoncepci a tehotenstvi se podarilo na prvni pokus

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.16 21:20

Je mi 27 a nikdy jsem žádný gyn problém neměla. Otehotnela jsem první měsíc snažení, teď jsem v 28tt a zatím je taky všechno fyziologické (ťuk ťuk)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa