Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jestli pojedete do Žabljaku, tak z něho je právě pěkná procházka k Černému jezeru… jak popisuji v tom jednom díle výlet kolem jezera, tak to nejspíš nestihnete časově, ale podívat se jen k jezeru, případně se ocachtat ve vodě… tam je taky moc pěkně… nám se tam moc líbilo… jinak Žabljak je takové menší městečko, v něm samotném nic k vidění asi není, ale je to taková brána do Durmitoru… pro vás to asi nebude, ale je tam bezvadný okruh „džíp road“ přes celý Durmitor… asi 80 km cesta vedoucí přes hřebeny Durmitoru do kaňonu Sušice a zase nahoru na druhou stranu Durmitoru… to stojí za to… ale to je spíš pro ty, co tam jedou svým autem… je to výlet na celý den, když se člověk chce pořádně pokochat, podívat se a tak…
@Krasavicaa tam je takovej hic? To já vůbec nevěděla, čekala jsem tak 30 stupnu
no to bude mazec, tak aspoŃ vypotím špeky ![]()
@stroužek píše:
@Krasavicaa tam je takovej hic? To já vůbec nevěděla, čekala jsem tak 30 stupnuno to bude mazec, tak aspoŃ vypotím špeky
byli jsme tam v září a těch třicet tam bylo…
někdy i trochu přes… ![]()
@stroužek píše:
@Krasavicaa tam je takovej hic? To já vůbec nevěděla, čekala jsem tak 30 stupnuno to bude mazec, tak aspoŃ vypotím špeky
Sakra přes ![]()
@Krasavicaa my jedeme v červenci. Myslím, že to bude tedy dost účinný způsob jak se zbavit celulitidy. No, tak to jsem zvědavá, jak dostanu manžela na výlety ![]()
Bomba byla cesta. Jeli jsme přes Bosnu, a tam byly tak krásný cesty
kdybych se o 10 cm cabla, spadli bychom do 300 m srázu. Když ses potkala náhodou s autem, tak couvačka o několik km
jednou jsme se potkali i s busem, a to byl teprve mazec. Na hranicích s MNE na nás vyběhl pohraničník se samopalem. Naštěstí ho zajímaly jen moje kozy
páč jsem neměla podprdu.
vyřítila jsem se do zatáčky a tam stádo krav co nechtěly uhnout. Tak jsem vylezla z auta jim pomoct. Jedna mi ožužlala triko
pak se jedu jedu už po MNE a najednou křáp šutr před auto. Sem se lekla. Ale po půl hodině jsem si zvykla
pak všude dým a plameny. Hořelo v horách, na tento častý úkaz jsme si taky zvykli
prostě pohoda. Já si to užívala ![]()
@stroužek píše:
@Krasavicaa my jedeme v červenci. Myslím, že to bude tedy dost účinný způsob jak se zbavit celulitidy. No, tak to jsem zvědavá, jak dostanu manžela na výlety
Tak v červenci počítej s tou 40 jak nic…
@Krasavicaa to zvládneme
hlavně aby nepršelo a bylo to vše ok. Myslím, že si to dokonale užijeme.
Jo a ubytovaní jsme si našli až tam. Teda spíš si nás našlo samo… Platili jsme za obří apartmán pro 4, samostatné ložnice plus velký obývák s klimou 30 euro na noc. A šel by i níž, ale nesmlouvali jsme.
@stroužek
Co se mi ale nelíbilo a měla jsem z toho depku, spousta toulavých a mnohdy i nemocných psů a koček
našli jsme tam i cestou k moři vyděšenou fenku se čtyřmi štěňátky. Schovávali se do nory před horkem. Chodili jsme je denně krmit a dávat vodu.
@Krasavicaa s Černé hoře jsem ty psy nějak vůbec neregistrovala, zato v Srbsku jich byly mraky…
@Regina Hero píše:
@Krasavicaa s Černé hoře jsem ty psy nějak vůbec neregistrovala, zato v Srbsku jich byly mraky…
No tam je to úplnej masakr ![]()