Kdo navštívil Černou Horu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
1.6.14 19:32

@Krasavicaa s Černé hoře jsem ty psy nějak vůbec neregistrovala, zato v Srbsku jich byly mraky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.6.14 19:37
@Regina Hero píše:
@Krasavicaa s Černé hoře jsem ty psy nějak vůbec neregistrovala, zato v Srbsku jich byly mraky…

No tam je to úplnej masakr :(

• Citovat
  • Upravit
197
2.6.14 13:25

Také jsme byli, tehdy ještě jen s přítelem, už je to pár let zpátky. V Sutomore, tam to žilo :palec: Ceny suprový, jídlo taky, ale ten nepořádek - no jako na Balkánu. Ale myslím, že teď už tam začíná být přelidněno jako v Chorvatsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
29.12.14 23:59
@Krasavicaa píše:
Jo a ubytovaní jsme si našli až tam. Teda spíš si nás našlo samo… Platili jsme za obří apartmán pro 4, samostatné ložnice plus velký obývák s klimou 30 euro na noc. A šel by i níž, ale nesmlouvali jsme.

Kde se dá takové ubytování sehnat? nemáš kontakt? A šlo by i více lidí naráz, cca 3 rodiny po 4 lidech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.12.14 00:09

@pannda my jsme vlezli do první hospody, kterou jsme potkali a zeptali se… a chlap nám zavolal někoho, kdo měl apartmány volné… ale my potřebovali jen jeden pro čtyři osoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.12.14 09:21
@pannda píše:
Kde se dá takové ubytování sehnat? nemáš kontakt? A šlo by i více lidí naráz, cca 3 rodiny po 4 lidech?

Nikam jsme ani chodit nemuseli. Lidi nám sami lezli až do aut… Tak dopředu bych nic nedomlouvala, to je zbytečný :-) A ceny perfektní :-)

• Citovat
  • Upravit
9166
30.12.14 10:20
@Krasavicaa píše:
Nikam jsme ani chodit nemuseli. Lidi nám sami lezli až do aut… Tak dopředu bych nic nedomlouvala, to je zbytečný :-) A ceny perfektní :-)

No, to právě naši chlapi chtějí, ale já mám obavy aby se našli apartmány pro tolik lidí, tedy 3 rodiny se dvěma dětma, a ještě pohromadě…Proto se ted rozhodujeme, jestli jet JEN TAK, nebo shánět ubytování. Ani nemám páru, kolik stojí apartmán na den?? a další problém je to, že chceme jet v sezonu, tedy červenec-srpen. Proto poprosím o každou zkušenost. Ani nechápu, proč chtějí tak daleko, je to přes 1400km?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.12.14 10:59

@pannda třeba proto, že je tam krásně? Nebo že do Chorvatska jezdí všichni, tak proto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.12.14 11:05

@pannda presne, je tam krasne, levno, zadnej Cech… Ja pohledam vizitku a napisu ti kontakt. Bydleli jsme v krasnych apartmanech, co jsme chteli splnili… Super lidi. A za dospeleho 7 euro na noc. Sel by niz, ale nesmlouvali jsme. Proc… 7 euro je nic.. Byli jsme srpen a zacatek zari. Kdyztak vic napisu do Sz ;) klidne se ptej co by te zajimalo ;)

• Citovat
  • Upravit
9166
30.12.14 11:17
@Krasavicaa píše:
@pannda presne, je tam krasne, levno, zadnej Cech… Ja pohledam vizitku a napisu ti kontakt. Bydleli jsme v krasnych apartmanech, co jsme chteli splnili… Super lidi. A za dospeleho 7 euro na noc. Sel by niz, ale nesmlouvali jsme. Proc… 7 euro je nic.. Byli jsme srpen a zacatek zari. Kdyztak vic napisu do Sz ;) klidne se ptej co by te zajimalo ;)

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.12.14 11:22
@Krasavicaa píše:
@pannda presne, je tam krasne, levno, zadnej Cech… Ja pohledam vizitku a napisu ti kontakt. Bydleli jsme v krasnych apartmanech, co jsme chteli splnili… Super lidi. A za dospeleho 7 euro na noc. Sel by niz, ale nesmlouvali jsme. Proc… 7 euro je nic.. Byli jsme srpen a zacatek zari. Kdyztak vic napisu do Sz ;) klidne se ptej co by te zajimalo ;)

Zajímalo by mě taky, jak dlouhá cesta, kde možné přestávky, páč můj muž nemá řidičák, takže mě nikdo nevystřídá, ale už jsem bez střídání jela do TUčepi a Vodice, tak snad bych zvládla i dál…Víš, včera to tak padlo u piva, najednou jsme všichni přiklepli to, že bysme jeli 3 rodiny s dětma, blázni chtějí přinejhorším brát stan, ale já si vůbec nemyslím, že by bylo kde přespat, kfdyby došlo na nejhorší, ani si to nedokážu představit v horách, na samotě, strach z krádeže apod. Ikdyž jsme pojezdili u nás celou republiku s rodinným stanem po kempech.
No, hlavně se chci přiklonit k tomu, aby se něco objednalo dopředu, rezervace, než jet jen tak, pak v sezonu bude těžké hledat něco, děcka otravná, unavená a ještě s požadavkem všichni pohromadě..
Kolik je to km?? A doporučení na nějakou oblast??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.12.14 11:25

@pannda jsem na mob. Ale odpo ti napisu ;)

• Citovat
  • Upravit
9166
30.12.14 11:52

@Krasavicaa Ok, díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.12.14 17:42

@pannda

Cesta nám trvala skoro 17hod. A to musím říct, že jsme se nijak moc neflákali. Řidiči jsme byli 3 a střídali jsme se. Já jsem zvyklá jezdit dálky, najezdím okolo 4tis km měsíčně. A upřímně jako o těch 1400 bych byla úplně hotová… Jeli jsme přes Slovensko, Maďarsko ( to bylo super ) pak kousek Chorvatska, to bylo taky ok, a pak přes Bosnu. V Bosně je dálnic málo, takže hodně po okreskách. Černá hora taky okresky. Celkem náročné to bylo na řízení.
Nicméně Černá hora je nádherná, rozhodně doporučuji. A doporučuji se vyhnout přímo Ulcinj… Ubytovat se pod ním pár km… Není tam přelidněno a je tam super 16km dlouhá písečná pláž. Často jsme jezdili až úplně nejjižněji, vlévá se tam do moře řeka Ada Bojana. A tam jsme byli často úplně sami :dance: :dance: :dance: :dance:
Jinak na to přespání se dá vždy něco najít.
Ono se dá jet i Chorvatskem a tam si třeba udělat jeden den, ale mě to přišlo zbytečně drahý… Přece jen to jejich mýto je masakr.

Jinak mě teda uchvátila Bosna… Chtěla bych ji procestovat víc :-) Doufám, že se mi podaří chlapa přemluvit, jelikož příští rok bych chtěla nejen zopakovat MNE, ale taky bych se chtěla mrknout do Albánie a možná i Řecka… autem samozřejmě :-)
Jen zkontrolujte zelené karty… musíte mít na zelené kartě, že platí i pro MNE… pokud by to tam nebylo, tak nechat od pojišťovny vystavit novou. Bezplatně :-)
Jinak jsme vyjížděli okolo 16.hod odpoledne. To nám přišlo jako taková ideální doba.
Doporučuji ten Ulcinj… byli jsme ve všech letoviscích se podívat, ale největší kouzlo měl ten Ulcinj, a nebyla tam hlava na hlavě hlavně. To auto je tam obrovské plus. Nemohla bych tam letět letadlem, jelikož bych se tam unudila…
Je tam levno, mají dobré potraviny, restaurace super a oběd vyjde levněji jak u nás.
Pokud pojedete 3 auta, tak bych to asi taky řešila dopředu, to ubytko… Ale my jsme žádné dopředu neměli. Fakt lidi nám na křižovatkách lezli do auta a nabízeli…
Akorát sakra tu vizitku nemůžu najít :-((((
Do toho Ulcinj je to okolo 1400… Zhruba okolo těch 16hod. My jeli 17, ale samí dospělí… nevím jak na tom jsou vaše děti, ale asi budete zastavovat častěji… :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
30.12.14 17:47

Uuuuuuuz jsem ji nasla :-D @pannda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení