Kdo navštívil Černou Horu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
stroužek
1.6.14 09:23

Kdo navštívil Černou Horu?

Ahoj, právě jsme si vyhlídli dovolenou v Černé Hoře? Kdo tam byl, ozvěte se. Chtěla bych znát důležité poznatky, jako jsou ceny v obchodech a restauracích. Na jakých výletech jste byly, a které stojí zato. Jak dlouho trvá let, transfery. Prostě každý malý poznatek. Moc se tam těšíme. Jedeme jen pár ve dvou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8056
1.6.14 09:35

Jezdili jsme do Ulcinj… autem… bývalo to super… loni už to tak fajn nebylo, všude mluví rusky a vypadá to tam jak v Karlových Varech… :zed: Pokud jde o výlety, záleží, co máte rádi… památky, příroda, sport… Ceny v pohodě, srovnatelné s ČR, nenašli jsme bohužel restauraci, kde by vařili dobře… nechápu… mají super suroviny a vždycky jim z toho vyleze jídlo bez chuti :think: Nakonec jsme si vařili sami :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
1.6.14 09:37

@Bebuše my jedeme také do Ulcinj. Ostatní národnosti mě nevadí. Spíš mi vadí právě Hr, kde je samý Čech. To já mám radši na dovolené cizince, abych si prostě připadala, že jsem pryč. NO, zajímá mě nejvíc Boka Kotorska a Kaňony řeky Tara. Není to nejlevnější, tak mě zajímá, jestli to stojí zato. Jinak jedeme do hotelu se stravou a tam prý vaří chutně, tak snad to bude pravda.

• Citovat
  • Upravit
72725
1.6.14 09:39

@stroužek já byla, ale už je to fakt dlouho (2003).. tehdy ovšem špica, kam se hrabalo chorvatsko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.6.14 09:41

@stroužek byli jsme v Černé hoře jak v horách, tak u moře… prochodili a projezdili jsme Durmitor, bylo tam krásně… nádherné hory, krásná jezera… určitě stojí za to podívat se na kaňon Tary a třeba sjet Taru na raftu… ale záleží, jestli se vám takové aktivity líbí…
Potom jsme byli u moře dole za Budvou, v Rafailoviči… tam jsme na výlety nikam nejezdili, vyloženě jen koupání u moře… zajímavé zelené kamínky ve vodě…
Ceny asi tak jak u nás… najdeš restaurace s obědovými menu za nižší ceny, stejně jako dražší… v obchodech taky asi tak stejně… možná trošičku dráž, ale víceméně jak u nás…
Jo a Kotor taky stál za to… jen jsme ho míjeli cestou, ale mít víc času, tak bych mu určitě den věnovala… ten hrad vypadal moc pěkně i ze silnice…

Příspěvek upraven 30.12.14 v 00:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
1.6.14 09:42

@Regina Hero děkuju, nevíš jestli na těch řekách jsou i nějaké vodopády k vidění.
@martina.se super, začínám se tam moc těšit.

• Citovat
  • Upravit
72725
1.6.14 09:45

@stroužek my měli jet původně jen chorvatsko, pak nás napadlo přejet a chorvatsko se mohlo jít zahrabat.. Nádherná příroda, mají několik národních parků atd.. prostě šupa. Byli jsme naprosto nadšený a z původních 2 dnů tam zůstali 9 :mrgreen: tehdy tam bylo o chlup levněji, jak v chorvatsku (teď fakt netuším).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
1.6.14 09:46

@martina.se :) super!

• Citovat
  • Upravit
29350
1.6.14 09:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
1.6.14 09:52

@Regina Hero a co tam jako je vidět? Jako řeka protékající v horách? Výhledy atd.? Prostě jen přírodní scenérie. Vím, že se na vše mohu optat delegátky, ale tak je jasné, že ona chce taky prodat.

Jmenuje se to přesně takto: Kaňony řeky Tara, Morača, Žabljak

• Citovat
  • Upravit
8056
1.6.14 09:56

Durmitor, Rafty na Taře, Skadarské jezero… na památky jsme moc sil neměli, bylo fakt vždycky hrozný vedro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.6.14 10:04

@stroužek
http://www.kudlanka.cz/index.php?…

Tara… stojíš nahoře na mostě a hledíš do obrovské hloubky… dole se jako modrozelený průzračný had vine řeka Tara… je to nejhlubší kaňon, nádherná příroda… takhle na fotkách je to sice krásné, ale když to vidíš osobně, je to fakt úchvatný zážitek… když jsi dole u Tary a díváš se nahoru, tak se ti to zdá až neuvěřitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.6.14 10:06

Moraču jsme neviděli, Skadarské jezero jsme projížděli až na albánské straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
1.6.14 10:07

@Regina Hero tak to vypadá uchvatně. Myslím, že vím kam jedeme na kanony a do boky kot. tak snad to nebudou pořádat dva dny po sobě.

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.6.14 10:13

2 roky zpět. Byli jsme autem pod Ulcinj. Jinam bych nejela. A určitě se tam zade vrátíme. Pláže kouzelné. 16 km dlouhá písečná pláž. U ústí řeky Bojany do moře jsme byli téměř sami. Byli jsme prvních 14 dní v září. Hic jako prase ;) pojezdili jsme i dost výletů. Ceny poloviční oproti Chorvatsku. A velká výhoda nepotkáš tam Čechy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix