Kdo rodí v Podolí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18000
19.11.13 19:59
@Pipi 00 píše:
@Bella1988 Ahoj, já mám 5. 2. Ale straší mě předčasným porodem, prý musím vydržet aspoň do konce roku. :nevim: A ty?

Jééé, já taky :pankac: třeba se tam potkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
19.11.13 20:21

Kin Pokud se tím chceš stresovat v pohodě, já Ti svůj názor napsala a dál já osobně nemám důvod se k tomu vracet. Vím, co od nich čekat a co ne:-)

• Citovat
  • Upravit
2889
19.11.13 20:27

@Liszane Haha, nejspíš ve frontě na záchod před poradnou :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
19.11.13 21:04
@Pipi 00 píše:
@Liszane Haha, nejspíš ve frontě na záchod před poradnou :mrgreen:.

Jo tak tam určitě :mrgreen: tam se čeká asi sto let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
20.11.13 08:04

No holky nechtěla bych to tam vidět, když nebyly ty online rezervace :-))) To muselo být něco. Když jsem tam šla potvrdit rezervaci, tak než jsem se rozkoukala, kde to jsem přeběhly mě hned tři :-D

• Citovat
  • Upravit
2889
20.11.13 10:14

@Bella1988 Jo, to jsem tam dorazila (s ranní nevolností) v pět ráno do fronty a čekala. Ani si všichni neměli kam sednout, někdo musel na schodech. U těch posledních se pak strhla hádka, kdo přišel dřív.
Dost jsem uvažovala, jestli tuhle ponižující věc podstupovat, ale nakonec jsem do toho šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
20.11.13 11:08

Počkej a kdy jsi rodila? To ještě nešlo přes net? Já číhala v osm ráno na netu, manžel mi to překopíroval a byla jsem rychlá. Registrace za 10 sekund hotová:-)

• Citovat
  • Upravit
2889
20.11.13 11:10

@Bella1988 2011. Teď budu podruhé v únoru. Přes net je to o moc lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
21.11.13 08:59

A byly jste na Krči? Já tam byla a řeknu Vám, že rodit bych tam nechtěla. Iluze mi neberete. Mám v Podolí známé a v Krči taky.

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
21.11.13 09:02

A omlouvám se, ale je pitomost přirovnávat vybavenost Krče a Podolí, to je fakt nesmysl. Protože Krč je normální nemocnice s porodnicí. Apolinář a Podolí se specializují. Motol - o slyšela jsem, že je dobrý, ale ne tak jako tyhle dvě porodnice. Ale i tak, slušný. Za to Krč se drží hodněěěěěěěěě nízko. Sestry co odtamtud znám říkají, že je to horor, nikdo tam nechce, ne dobrovolně. Kdyby to bylo tak super, tak by se celá ČR nesjížděla do Podolí. To jest můj názor. A hlavně mám s gynekologii na Krči zkušenost a jsou tam takový i…, že tam už dobrovolně nikdy.

• Citovat
  • Upravit
MV313
21.11.13 09:04
@Bella1988 píše:
Počkej a kdy jsi rodila? To ještě nešlo přes net? Já číhala v osm ráno na netu, manžel mi to překopíroval a byla jsem rychlá. Registrace za 10 sekund hotová:-)

Online registrace jsou teprve od dubna 2013 :)

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
21.11.13 09:21

Aha, no bylo to od nich ale fajn rozhodnutí, protože mimopražský by to měli ještě náročnější :-) Slyšela jsem, že se hlásí třeba i z Moravy apod.

• Citovat
  • Upravit
571
21.11.13 09:30

Ahoj holky, já jsem v Podolí registrovaná u MUDr. Andělové jako snažilka již půl roku kvůli své nemoci, teď jsem otěhotněla a příští čtvrtek tam jedu na první kontrolu jako těhotná. Rodit budu pochopitelně taky tam, jinde nejsou tak vybavený, aby poskytli tu správnou péči, kdyby se naskytl nějaký problém. Ráda si přečtu vaše případné zkušenosti s touto porodnicí :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
21.11.13 09:37

Věrka souhlas, naprostý :) Já čekám první dítě takže s porodem jako takovým zkušenost nemám, ale co se týče komunikace je to super. Po každé, když něco nevím a zavolám tam, řeknou mi všechno a jsou ochotní. V prosinci tam jdu na velký UZV ve 21tt

• Citovat
  • Upravit
MV313
21.11.13 18:16

Já jsem rodila v Podolí v březnu a teď se v dubnu chystám plánovaně znovu.
Byla jsem moc spokojená. Porodnici jsem vybírala s ohledem na vybavení pro miminko v případě komplikací, takže připadalo v úvahu Podolí a Apolinář. Fajn je též Motol, který je po rekonstrukci, takže např. pokoje a sociální vybavení na 6N je lepší. Do Motola se vozí děti v případě nutných operací, se vším ostatním si poradí v Podolí nebo u Apolináře. Nakonec vyhrálo P, protože u A mi to přijde v noci strašidelné :)
Hlavně se mi líbil přístup personálu a porodní pokoje, kde je soukromí. Takže ten nejdůležitější okamžik máte opravdu jen pro sebe a partnera. Pokoje na 6N ok, ale wc a sprchy na chodbách.. je to náročné, protože maminek je plno a na 4 sprchy to byl mazec, ale je to naštěstí jen na pár dní. To samé s jídlem, ale kde v nemocnici vaří jako u maminky či v restauraci, že?
Jestli máte dotazy, ptejte se, pokud budu vědět, odpovím :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková