Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj za pár dní bych měla rodit v ČB a dobaluji tašku tak jsem se chtěla zeptat, uda si sebou zabait plínky, vložky a ubrousky, nebo se to tam stále ještě dostává? Rodila jsem tam v roce 2008 a dostávali jsme to a vezla jsem to uplně zbytečně ale ted? a chtěla jsem se zeptat zda je v porodnici wifi připojení nevíte?
děkuji předem ![]()
Už za mě nebyly ubrousky, jinak vše bylo, ale je to už rok, určo bude mít někdo aktuálnější info ![]()
Já mám pocit že ubrousky jsem měla svoje ale nevím to jistě:-) ale ty zas tolik místa v tašce nezaberou, při klukovi jsem tam jela s takl velkou taškou že to vypadalo že tam jedu tak na měsíc a pak to vše vezl manžel zpět ![]()
@zanetka2712 Rodila jsem tam v srpnu, po porodu jsem dostala jedny síťovaný kalhotky, pak jsem ale neležela na šestinedělí, ale dole na gyndě a tam nám uklizečka každé ráno dala jeden balíček vložek, což pro 3 ženský opravdu nestačí, takže jsem měla svoje. ubrousky pro mimčo taky nedávají, jen papírový, který si musíš namočit vodou a nevím, jak je to s plenama na šetinedělí, já šla pak za malou na neonatologii a tam nám dali 5 plínek na den a když mimčo kadí po každým jídle a i mezi, tak mi to taky nestačilo a nechala jsem si je přivézt z domova. ![]()
Já jsem v ČB rodila před 8 měsíci. Plínky jsme dostali, ale jen omezený počet, takže jsem poslední den už měla svoje (stačilo jich pár, a byla jsem tam standardní tři dny), vlhčené ubrousky k dispozici nejsou vůbec, takže ty svoje. Jedny síťované kalhotky a jeden balík porodnických vložek také dají, ale to určitě nestačí. Měla jsem ještě další dvoje kalhotky a dva balíky vložek. Neomezeně jsou k dispozici jednorázové přebalovací podložky, oblečení, látkové pleny, zavinovačka a fleecové deky. Dostaneš i základní kosmetiku pro mimi - nějakou zinkovou mast na zadeček a vatové tyčinky, koupací kosmetika je tam k dispozici. Myslím že to byla nějaká Weleda a Johnson Baby. Wifi tam nebyla. Tak snad je to všechno:)
Tak koukám že vložky a plínky připravím manželovi aby mi je přivezl když tak druhý den radči. Sítované kalhotky mám sbalený a kapesníčky taky a vzala jsem si podložku tak tu teda můžu vyndat. za mě to bylo tak tenkrát, že plínky a vložky byli na chodbě ve skříni a chodili jsme si pro ně, ale je to 5 let zpět
http://ceskobudejovicky.denik.cz/…0131101.html našla jsem toto ![]()
@snikinka no tak při mojí smůle to v porodnici připojí až budu odcházet:-)
@zanetka2712 No je to dost možné.
Já byla ráda, že jsem měla net aspoň v mobilu. vyhrožovali mi, že budem v nemocnici měsíc, naštěstí jsme tam byli jen 9 dní, takže se to dalo. naštěstí byly na neonatu na každým pokoji televize, tak aspoň něco ![]()
No právě tak já při nejhorším mám net taky v mobilu ale wifi je wifi. aspon nějaký kontakt z nemocnice, no uvidím
Podložku být tebou, tak si v tašce nechám-ve 2011 mi dali jen jednu a další mi nechtěli dát ![]()
Holky děkuji nechci tak zas přijet jako blbec, bud zbalená moc nebo aby mi něco chybělo ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.