Apolinář versus Královské Vinohrady

1.11.13 15:06

Apolinar versus Kralovske vinohrady

Ahoj holky,

Chtela jsem se zeptat na zkusenosti z Apolinare a Kralovskych vinohrad. Jdu na plánovaného cisare a nevim, kam se mam prihlasit. Poprvé jsem na cisari byla v Podoli a byla jsem s rezem spokojena. Nijak to nehnisalo. Ale toto tehu jsem se tam nedostala. Tak mam na vyber apolinar nebo vinohrady. Nevim, kam se prihlasit, aby to dobře rizli:-)

Příspěvek upraven 01.11.13 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1581
1.11.13 15:15

Určitě apolinář, vinohradská ani za milion :(
@Majjasl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
1.11.13 15:17

Já rodila první dítě ve Vinohradech, ale přirozeně. Už bych tam nikdy nešla, pokud by to nevyžadovaly okolnosti. Druhé dítě jsem porodila opět přirozeně v Podolí. Zde jsem byla mnohem více spokojená. Ale co se týče císaře, tak to neporadím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
1.11.13 15:18

Ja muzu zase doporucit Vinohrady rodila jsem tam pred peti lety a jsem tam zaregistrovana znova v lednu rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
1.11.13 15:34

Taky muzu doporucit Vinohrady, rodila jsem tam cisarem dvakrat a naprosta spokojenost, priste jdu zase tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
1.11.13 15:40

Já rodila poprvé ve Vinohradech a podruhé v Podolí a za mě ve Vinohradech už nikdy!!! Nejen, že se ta péče v obou porodnicích nedá vůbec srovnávat, ale ve Vinohradech mi zanedbali po porodu péči o dceru a následky má dodnes :( Pokud můžu radit, že bych si vybrala Apolináře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
1.11.13 15:53

Kdo nezažil Podolí nebo Apolináře, stačí mu Vinohrady. ;)
Za mě Vinohrady ani omylem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
1.11.13 15:56

Mám zažitý apolinář (super a paráda) a informace od zdravotní sestry z vinohrad!!! že tam nikdy… jí se nedaří najít práci jinde tak zůstává a snaží se napravit co se dá ale sama říkala že k nim rodit nee… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
1.11.13 15:57

@Clarkia Ja prave zazila Podoli i Apolinare v tehotenstvi a proto jsem si vybrala Vinohrady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
1.11.13 16:22

Vinohradská ani za zlaté prase, Apolinář je super…
:pankac:

• Citovat
  • Upravit
14110
1.11.13 16:41

Být tebou, trochu si zajedu a vezmu to do hořovic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
1.11.13 16:59

Určitě Apolinář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 17:06

O tech Horovicich jsem taky slyšela. Ty jsi tam byla? A jak to tam je s registraci? Musí se registrovat jako v Praze? My se budeme stehovat totiz do Dobrichovic, tak to zase není tak daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 17:11

Mas pravdu, ze je to hodne o tom, kdo tam zrovna je za doktora. My ani moc nejde o prostředí a novorozenecke, ale aby to dobře rizli…Skoda, ze uz nejde si zaplatit za to, ze si muzes vybrat doktora, který te bude operovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.11.13 18:14

@Martina1249 rodila jsem tam třikrát, ne tedy císařem, a le i císařovny z hořo, co znám, byly spokojený. registrace není třeba, stačí zavolat a dojít v tom 36. týdnu, popř dřív, pokud máš termín císaře dříve a domluvit se. mají to tam krásné a moderní, přístup taky moderní, nemám k ničemu výtku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková