Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
Chtela jsem se zeptat na zkusenosti z Apolinare a Kralovskych vinohrad. Jdu na plánovaného cisare a nevim, kam se mam prihlasit. Poprvé jsem na cisari byla v Podoli a byla jsem s rezem spokojena. Nijak to nehnisalo. Ale toto tehu jsem se tam nedostala. Tak mam na vyber apolinar nebo vinohrady. Nevim, kam se prihlasit, aby to dobře rizli:-)
Příspěvek upraven 01.11.13 v 15:17
Já rodila první dítě ve Vinohradech, ale přirozeně. Už bych tam nikdy nešla, pokud by to nevyžadovaly okolnosti. Druhé dítě jsem porodila opět přirozeně v Podolí. Zde jsem byla mnohem více spokojená. Ale co se týče císaře, tak to neporadím. ![]()
Ja muzu zase doporucit Vinohrady rodila jsem tam pred peti lety a jsem tam zaregistrovana znova v lednu rodit.
Taky muzu doporucit Vinohrady, rodila jsem tam cisarem dvakrat a naprosta spokojenost, priste jdu zase tam ![]()
Já rodila poprvé ve Vinohradech a podruhé v Podolí a za mě ve Vinohradech už nikdy!!! Nejen, že se ta péče v obou porodnicích nedá vůbec srovnávat, ale ve Vinohradech mi zanedbali po porodu péči o dceru a následky má dodnes
Pokud můžu radit, že bych si vybrala Apolináře
Kdo nezažil Podolí nebo Apolináře, stačí mu Vinohrady. ![]()
Za mě Vinohrady ani omylem. ![]()
Mám zažitý apolinář (super a paráda) a informace od zdravotní sestry z vinohrad!!! že tam nikdy… jí se nedaří najít práci jinde tak zůstává a snaží se napravit co se dá ale sama říkala že k nim rodit nee… ![]()
@Clarkia Ja prave zazila Podoli i Apolinare v tehotenstvi a proto jsem si vybrala Vinohrady ![]()
O tech Horovicich jsem taky slyšela. Ty jsi tam byla? A jak to tam je s registraci? Musí se registrovat jako v Praze? My se budeme stehovat totiz do Dobrichovic, tak to zase není tak daleko…
Mas pravdu, ze je to hodne o tom, kdo tam zrovna je za doktora. My ani moc nejde o prostředí a novorozenecke, ale aby to dobře rizli…Skoda, ze uz nejde si zaplatit za to, ze si muzes vybrat doktora, který te bude operovat…
@Martina1249 rodila jsem tam třikrát, ne tedy císařem, a le i císařovny z hořo, co znám, byly spokojený. registrace není třeba, stačí zavolat a dojít v tom 36. týdnu, popř dřív, pokud máš termín císaře dříve a domluvit se. mají to tam krásné a moderní, přístup taky moderní, nemám k ničemu výtku…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.