Kdo úspěšně vyléčil svrab?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
105
7.4.25 20:32

Kdo úspěšně vyléčil svrab?

Zdravím všechny. Syn a já máme oba svrab. Lékařka nám na nás 4 co jsme doma dala 4 tuby Infectoscabu. Ten jsem poctivě aplikovala. Pořád peru, menim periny. Uklidila jsem celý byt. Bohužel synovi se stále dělají nová místa i když většinu míst už má zhojených. Přijde mi že ho nemůžu nikdy namazat dost pečlivě. Prosím o zkušenosti od lidí, kteří se toho zbavili. Nějaké triky, tipy? Jak dlouho to trvalo. Nechci dávat syna do školky zatím ale musím přece pracovat. Děkuji. Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.4.25 20:50

Ahoj, já jsem se ho zbavila. Bylo to celkem rychle, ale ze dne na den to nebylo. To neustálé praní chápu, taky jsme si tím prošli a bohužel je to nutnost. Bohužel si nepamatuju už co nám tehdy dala kožní za mastičku, jen vím že byla sírová. Mazali jsme se tím každý večer a ráno umýt. To se opakovalo několik dní myslím. A povedlo se úspěšně.

• Citovat
  • Upravit
1394
7.4.25 20:53

Nejlepší je udělat dvě léčby týden po sobě. Vlastní hrozná zkušenost.. nemohli jsme se toho zbavit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.4.25 21:03

Děkuji za zkušenosti. Mě právě přijde jako uplný nesmysl, že by mělo zabrat jednorázově namazat. Zítra zavolám kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
7.4.25 22:01

@ŽabkaLucka každopádně ty mastičky jsou hrozně malé že? Já z toho byla nešťastná.
Ale musím říct, že opravdu udělat to s týdenním rozestupem nás asi zachránilo. Tenkrát jsem šla k jedné staré kožní, která s tím má aspoň nějaké zkušenosti. A ta nás z toho dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.4.25 08:26

Ano, nejsem úplně drobná, manžel je trochu větší a 30 g masti, která se navíc vážně špatně vstřebává je děsně málo. Namazat to na poprvé dobře to taky není reálné. Budu dnes volat doktorce ať nám toho dá víc. Navíc jsem zjistila, že v cizině existují tablety Ivermektin, u nás k dispozici nejsou. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí