Kdy chodit s dcerou plavat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
18.3.13 14:21

kdy chodit plavat

Dobrý den ¨
mám doma 6,5 měsíční dceru a zajímá mě, odkdy sní můžu chodit na bazén. Nechodila jsem s ní na žádný kurz plavání. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30300
18.3.13 14:22

Většina bazénů má vstup pro děti do 1 roku zakázaný. Takže od 1 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.3.13 14:24

My jsme s dcerou začali chodit když měla 10 měsíců ale byly tam i mladší mimča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.3.13 14:24

Na veřejné bazény by se mělo s dítětem až po roce. Je to kvůli hodnotám chloru a čištění. Bazény pro děti do roka musí splňovat přísnější limity, co se chlorování a také samotného čištění a filtrace bazénu týče a na těch většinou probíhají plavání pro kojence. Je to samozřejmě na tobě. My chodili od 7 měsíců na plavání kojenců, na koupáku byl poprvé až po tom roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.3.13 14:29

My chodili na kojenecký plavání do normálního bazénu od 8 měsíců. Ale pak to snad změnili, že se na ně může až od roka.

• Citovat
  • Upravit
43
18.3.13 14:31

No tak to budu muset pockat jeste a zeptat se doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
18.3.13 14:47

My jsme byli poprvé i s manžou když začala sama stát, tj asi 10-11. měsíc. Doporučuju až s chodícím dítkem. Jinak je to na zešílení, hlavně když jsi na oblíkání a sprchu sama. A rozhodně bych nešla sama bez kámošky či manžela. Poprvé jsme byli v aquaparku v Kolíně, tam je i dětská část, teď chodíme do čiště dětského bazénu Aquabela v Poděbradech, kde je příhodnější vybavení. Jo a taky jsme byli v termálech na Slovensku na těch 10.měsících v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.3.13 14:49

Já jsem z ostravy tak tady je vice mist kde chodit ale asi pockam teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
18.3.13 14:50

Zkus volné plavání v nějakém dětském plaveckém klubu. Určitě něco najdeš, Ostrava je velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.3.13 14:53

Mrknu se uz mi voda chybi a chci malou naucit co nejdrive na vodicku at se v lete neboji totiz 31.8 ma rocek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
18.3.13 15:13

Třeba v porubě do toho dětského bazénku určitě už můžete, nebo na Rideru do Vítkovic, tam chodíme na plavecký kurz, ale je to tam myslím i normálně pro veřejnost a plave se v tom stejném bazénku. A ten kurz je pro děti od 5ti měsíců takže už určo můžete :-). Jinak my jsme měli malou v termálech na Slovensku už ve 3. měsících a nic se nestalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
18.3.13 15:23

@AV naše Bára nakonec dostala v termálech angínu - v srpnu, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
18.3.13 15:37

@masinka9 tak my jsme byli v půlce července a malá bud spala v kočárku nebo jsem ji vykoupala v bazénu :-) teda v bazénu vevnitř, kde byla voda asi 32 stupnů, do "hnědého "termálu venku jsem si netroufla. Ale přežila to bezúhony a ve vodě se jí líbí dodnes a bude nám rok :-). Dnes už bych ji vzala i do té bažiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.3.13 15:48

Ja chci mrne taky nekam iz vzit, pujdeme vsichni, i s dcerou - tu bude mit na starsoti manzel, beru autosedacku, tak myslim, ze oblekani a tak zvladnu sama. Manzel bude mit na starosti dceru.

jen musme pockat az polevi zima a prestanou chrchlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.3.13 08:28

Av no to se mrknu a zacnu, uvidme jak se ji to bude libit a dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...